معماری
خانه / درمان دیابت / برخی خوراکی های مفید برای درمان دیابت!!
درمان بیماری دیابت
درمان بیماری دیابت

برخی خوراکی های مفید برای درمان دیابت!!

برخی خوراکی های مفید برای درمان دیابت

مصرف پیاز سرسفره همراه با غذا

پیاز، دارای مواد معدنی سودمند است. پیاز دارای ترکیبات گوگردی، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، سیلیسی، آهن، نیترات، فسفر میباشد… پیاز دارای بید است. برم در پیاز وجود دارد. پیاز خام دارای ویتامین های C، E ، B۶، B۳ ،A، B۲، اسید فولیک و املاح معدنی مانند گوگرد، آهن، مس، روی، فسفر، منیزیم، سدیم، کلسیم و فلوئورو فاقد چربی و کلسترول است که آن را معدنی از گنج ها، برای بهبود و حفظ سلامت می سازد. به طور کلی پیاز یکی از مفیدترین سبزیجاتی است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. پژوهشگران می گویند مصرف پیاز و سیر را می توان به عنوان شاخص شیوهٔ زندگی سالم و بهره مندی از رژیم غذایی دارای انواع ترکیبات گیاهی ضد بیماری دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی . عروقی در نظر گرفت.

پیاز دارای یک نوع انسولین گیاهی به نام گلوکونین بوده که برای مبتلایان به بیماری دیابت، داروی مؤثری است و قند خون را پایین می آورد. برای این منظور باید پیاز خام مصرف نمایید. لازم به تذکر است که چون پیاز خام قند خون را کاهش می دهد، باید افرادی که قند خون آنها کمترازاندازه طبیعی است (هیپو گلیسمی یاکاهش قند خون دارند)از خوردن زیاد آن خوداری نمایند.

در این تحقیقات نشان داده است که یکی از ترکیبات کم کنندهٔ قند خون موجود در پیاز، آمین می باشد. سلنیوم موجود در پیاز همراه با ویتامین E، برای نگهداری حیات سلول های لوزالمعده لازم است و قدرت ترشح سلول های بتا را (جزایر لانگرهانس) ترمیم و تقویت می کند.

ترکیبات پایین آورندهٔ قند در پیاز، خیلی مؤثرتر از داروهای شیمیایی عمل می کنند. به طور کلی خوردن پیاز خام خواصی بیشتری به بدن شما می رساند. تحقیقات بیشمار دیگر تأثیر شفابخش و معجزهآسای پیاز را جهت پیشگیری از بروز دیابت ثابت نموده اند. پژوهشگران براین باورند که پیاز می تواند از راه های گوناگون تعادل قند خون را حفظ کند، مانند تنظیم سوخت و ساز قند در کبد، کمک کردن به آزاد شدن در لوزالمعده و جلوگیری از نابودی انسولین می باشد و این تأثیرات را به علت داشتن ترکیبات آلیسین که در ساخت شیمیایی قرصهای ضد دیابت به کار گرفته شده است میدانند.

در هندوستان پژوهشی برروی پیاز انجام شد که در آن به افراد مورد مطالعه روزانهبین ۲۵ تا ۲۰۰ گرم آب پیاز می دادند، نتیجهٔ این پژوهشی نشان داد که هر قدر مقدارپیاز مصرفی بیشتر شود قند خون پایین ترمی آید. این تحقیقات نشان می دهد که پیاز دارای ماده ای به نام آلل پروپیل است که با افزایش انسولین موجب کاهش قند خون میشود. در مورد فواید و ویژگی های پیاز، پژوهش ها و بررسی های جالب از طرف پژوهشگران در مونیخ و وین به عمل آمده و به این نتیجه رسیده اند که پیاز، یکی از مفیدترین و بهترین هدیهٔ الهی به انسان می باشد. در سال 1960 در پیاز ترکیبی کشف کردند که شبیه ترکیبات موجود در قرص های ضد دیابت از جمله اورینازمی باشد. کار قرص های ضد دیابت، آزاد ساختن انسولین از لوزالمعده و در نتیجه، تنظیم قند خون می باشد. خلاصهٔ پژوهشی ها در مورد این گیاه معجزه آسا به این قرار است: پردهٔ بسیار نازکموجود در داخلی پیاز، فشار خون را کم کرده و موجب کم شدن و یا از بین رفتن انسداد رگهای خونی شده، از خطر سکتهٔ قلبی جلوگیری می کند. مواد شیمیایی در پیاز مانع انعقاد خون در رگ ها است، یکی از خاصیت های عمدهٔ پیاز، کم کردن کلسترول خون (چربی خون) و کنترل آن در بدن می باشد، از خاصیت های دیگر پیاز کم کردن وزن می باشد. موارد استفاده ضد کلسترولی و قند خون برای انواع پیازها با تحقیقات مستمر هم چنان ادامه و به اثبات رسیله است. پژوهشگران در هندوستان مشاهده کرده اند که پیاز جوشانده، موجب پایین آمدن قند خون در گلوکز در بین کسانی که دچار بیماری دیابت بودند و به آنان گلوکزداده بودند، می شود.

امروزه از پیاز برای درمان بیماری های گوناگون، به ویژه بیماری دیابت نوع غیر وابسته به انسولين (نوع ۲) استفاده میکنند. این تحقیقات جدید باردیگر نشان داده است که پیاز قدرت کاهش قند خون را دارد، حتی اگر مصرف ان به تهیهٔ غذای روزانه محدود شود.

همچنین ببینید

دیابت

دیابت شایع ترین بیماری را بشناسید…!

دیابت شایع ترین بیماری را بشناسید…! دیابت نوعی اختلال در سوخت وساز(متابولیسم) بدن است. سوخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *