معماری
خانه / درمان دیابت / بررسی متابولیسم طبیعی قند در بدن
میزان قندخون
میزان قندخون

بررسی متابولیسم طبیعی قند در بدن

بررسی متابولیسم طبیعی قند در بدن

متابولیسم طبیعی قند در بدن:

گلوکزاز تجزیهٔ قندمتابولیسم طبیعی و مواد نشاستهای نظیر نان، سیب زمینی، شیرینی جات، کیک، |میوه و حبوبات به وجود می آید. این مواد تحت عنوان کلی مواد قندی – نشاسته ای نامیده می شوند که پس از هضم در روده به گلوکز تبدیل می شوند. گلوکز جذب شده باعث بالا رفتن قند خون می گردد. بخش بزرگی از گلوکز جذب شده در مغز مصرف میشود، گلوکز با ایجاد انرژی موجب ترمیم بافت های بدن می شود و بقیهٔ آن به صورت : ذخیره در کبد باقی می ماند. باید توجه داشت بدن برای انجام این اعمال حیاتی نیازبه انسولین دارد.

متابولیسم طبیعی گلوکز با مقدار کافی ویتامین D ارتباط دارد

میزان طبیعی قند خون:

مقدار طبیعی قند خون برحسب شیوهٔ آزمایش،متفاوت است. قند خون برحسبیک روش شناخته شده بین ۵۰-۹۰ میلیگرم در هر ۱۰۰ سانتیمتر مکعب خون تغییرمی کند باید توجه داشت که اندازه گیری قند پلاسما نتایج بالاتری (۹۰-۱۲۰ میلیگرم |در ۱۰۰ سانتی مترمکعب پلاسما) را نشان میدهد. نهایتاً ۱۰۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ سانتیمترمکعب خون و پلاسما به طور میانگین قابل قبول به عنوان میزان طبیعی قند خونشناخته شده است .

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *