معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / بعد از تولید، چگونه باید نوشابه کومبوچا را نگهداری کرد؟
بعد از تولید، چگونه باید نوشابه کومبوچا را نگهداری کرد؟
بعد از تولید، چگونه باید نوشابه کومبوچا را نگهداری کرد؟

بعد از تولید، چگونه باید نوشابه کومبوچا را نگهداری کرد؟

بعد از تولید، چگونه باید نوشابه کومبوچا را نگهداری کرد؟

کومبوچا شربت زنده و انرژی زایی است که موجب سلامت انسان می شود، تخمیر آن با سرعت بیشتری در دمای بالاصورت می گیرد و همه وقتی در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می شود، در اثر سردی روند تخمیر به کندی ادامه پیدا میکند. چنانچه جای کافی در یخچال ندارید، شربت را در جای خنک نگهداری کنید، اما در این حالت شربت ممکن است ترش شود ولی هنوز سالم است، شربت ترش برای کسانی که دارای رژیم لاغری اند؛ بهتر است و در این مورد بهتر ست قبل از هر غذا مصرف شود.

در مورد شیشه هایی که برای مدت طولانی نگهداری شده اند احتیاط بیشتری لازم است، زیرا ممکن است در اثر متصاعد شدن برخی گازها شیشه بترکد لذا بهتر است از بطریهای نوشابه خانواده استفاده شود. گاهی ممکن است کومبوچایی که در بازار فروخته می شود ترش باشد. این نشانه خوبی برای فهمیدن آن است که شربت مدت زیادی مانده و یا دستکاری شده است. شربت سالم بازار از همان ارزش غذایی شربت خانگی برخوردار است. احتمال دارد کسی که برای اولین بار کومبوچای بیرون و یا مانده ترش مزه را می چشد از طعم آن خوشش نيايد.

کومېو چا بايد خوش طعم باشد و فراموش نکنید که با بهره گیری از انواع چای و گیاهان می توان تنوع چشم گیری در طعم آن ایجاد کرد. کدر و یا شفاف بودن شربت نیز به مدت زمان تخمیر بستگی دارد، در صورتی که رنگ آن پررنگ به نظر برسد و یا غلیظ باشد پس از مدت کوتاهی ذرات قارچ ته نشین شده و شربت صاف و زلال خواهد شد. برای تهیه شربت جدید ۱۰ تا ۲۰ درصد از شربت قبلی را برای تسریع در عمل تخمیر به چای شیرین اضافه کنید و بقیه را در ظرفی در بسته و در یخچال نگهدارید، ولی دقت کنید که سر ظرف به اندازه کافی خالی باشد تا مانع از ترکیدن ظرف شود و موقع باز کردن درب ظرف هم با مشکل روبرو نشوید.

نگهداری قارج کومبوچا: چنانچه از قارچ تان مواظبت کنید شادمانی ناشی از برخورداری از زندگی سالم نصیبتان خواهد شد. خود قارچ محصول زنده بسیار پایداری است، اگر تعداد زیادی قارچ دارید و نمیخواهید کشت را ادامه دهید و یا میخواهید به سفر بروید. میتوانید قارچ را در مقدار کافی از مایع خودش قرار دهید و در ظرف سربسته و در یخچال نگهداری کنید، در این حالت قارچ در حالتی شبیه به خواب زمستانی جانوران به سر خواهد برد. ظرفی که قارچ را در آن نگه می دارید باید تا نیمه پر باشد تا امکان تنفس برای قارچ وجود داشته باشد، درچنین شرایطی میتوانید تا ۳ماه قارچ سالمی داشته باشید.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *