معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / بهار نارنج به تقویت قلب کمک میکند!!!
تقویت قلب
تقویت قلب

بهار نارنج به تقویت قلب کمک میکند!!!

بهار نارنج به تقویت قلب کمک میکند!!!

تقویت قلب

خوراکی هایی که قلب را تقویت می کنند عبارتند  از  طالبی، زالزالک، به، گلابی،سيب درختی، پسته، بالنگ، بهار نارنج، ریحان، کرفس، مرزنجوش، لوبیاسبز، گریپ فروت، خلال نارنج، زعفران، ذرت، روغن ذرت، ذرت بوداده، عرق نعناع، دارچین، میخک، شربت زرشک، اسطو خودوس، بادرنجبویه، فرنجمشک، تخم شبدر، مخلوط آب پیاز خام با سکنجبین، شیر گاو، شیر خر با شکر، شربت به لیمو، انگور زرد و رسیده، آب دمکرده ی سنبل الطیب، ثعلب، جند بیداستر، ماء الشعير، بسببایج، دانه های اسفند،ختمی، رازیانه، جاوشیر، شوید.

  • شنبلیله، کاسنی، مرزنجوش، کنجد، نخود، بومادران، • گل گاوزبان و بادرنجبویه از هر کدام ۱۵ گرم را مخلوط و بجوشانید، بعد آب صاف کرده ی ان را با نیم لیوان عرق بیدمشک و نیم لیوان گلاب و ۲/۵ گرم زعفران ساییده شده و ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کرده، هر صبح، ظهر و شب هر بار دو قاشق غذاخوری از آن را نوش جان کنید.
  •  سنبل الطیب، گل گاوزبان، بهار نارنج، بادرنجبویه، مغز ناخنک، گل محمدی، پرسیاوش، سنامکی، ریشه ی شیرین بیان، گل نیلوفر و تاج ریزی از هر کدام ۱۵ گرم همه رانیم کوب کرده و ده قسمت کنید و هر قسمت آن را یک روز بجوشانید. آب آن را صاف و شیرین کرده و قبل از صبحانه بنوشید.
  • هر روز صبح ناشتا مقداری سنبل الطیب و خلال نارنج رادم کنید، بعد آبش را صاف و شیرین کنید و بنوشید
  • هر روز ۱۰ گرم تخم بالنگو را بجوشانید، شیرین کنید و میل فرمایید.
  • فرنجمشک، بادرنجبویه، بسببایج، تخم کاسنی، گل گاوزبان، افتیمون شامی، ریشه ی بنفشه، ریشه ی شیرین بیان و پرسیاوش از هر کدام ۱۰ گرم، همه را نیم کوب و ۱۰ قسمت کرده و روزی یک قسمت آن را صبح ناشتا بجوشانید سپس آبش را صاف و با عسل شیرین کرده، بنوشید.• گه گاهی نیم مثقال ریوند چینی کوبیده، یا به اندازه ی یک نخود عصاره ی ریوند را با آب بخورید
  • هر روز ۴ قسمت گیاه غار و یک قسمت خلال نارنج و یک قسمت بهار نارنج را در یک لیوان آب جوش دم کنید و بنوشید.
  •  فقط یک مرتبه، یک قاشق چای خوری گل طاووس را در یک لیوان آب جوش بریزید و روزانه آن را درسه نوبت بنوشيد.
  • مقدار نیم کیلو از سرهای مارچوبه ی تازه را بکوبید و آبش را بگیرید و به اندازه ی دو برابر آب آن . نیشکر اضافه و خوب مخلوط کنید، سپس در ظرفی که در با محکمی داشته باشد، بریزید و صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.
  • اسنامکی ۲۵ گرم؛ گل محمدی، گل بنفشه، گل نیلوفر و گل گاوزبان از هر کدام ۱۰ گرم؛ ریشه ی کاسنی ۱۵ گرم و عناب ۱۵۰ گرم و سه پستان ۳۰ عدد، همه را نیم کوبا کرده و به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید. جداگانه تخم خربزه و تخم خیار از هر کدام ۵۰ گرم را نرم بکوبید و با ۱۰۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید، سپس آنها را هفت قسمت کرده و هر روز یک قسمت از داروها را بجوشانید و بعد تخمه ها و ترنجبین را در آن شیره کشی کرده، آب آن را صاف و نیمی از آن را صبح و نیم دیگرش را عصر همان روز بنوشید.
  • قرنفل، سنبل الطیب، قرفه، هیل قرابی، بسباسه، جوزهندی، و اسارون از هر کدام ۵ گرم، مصطکی رومی، آمله ی مقشر، گل محمدی و سعد کوفی از هر کدام ۱۰ گرم و ۲۵۰ گرم قند، همه را بسیار نرم بکوبید و با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کنید. هر روز صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق شربت خوری بخورید.
  • هر روز سیب درختی قرمز را ریز رنده و بعد همراه با مقداری تخم شربتی و یک لیوان عرق بیدمشک مخلوط کنید و بنوشید.
  •  تخم گشنیز و شاه تره از هر کدام ۵ گرم، گل گاوزبان، بادرنجبویه، بسفایج، ابریشم مقرض، هلیله ی سیاه، پوست هلیله ی زرد و پوست هلیله ی کابلی از هر کدام ۱۰ گرم، اسطو خدوس هندی و مصطکی از هر کدام ۲۰ گرم، همه را بسیار نرم بسایید بعد با نیم کیلو عسل مخلوط کنید. صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق شربت خوری میل کنید.
  • عود و عنبر از هر کدام ۱۲ گرم مصطکی رومی۲۰ گرم، همه را در مقداری عسل و آبی که طلا در آن جوشانده شده باشد، حل کنید. هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را بخورید.
  •  دار فلفل، قرنفل، سازج هندی و سنبل الطیب از هر کدام ۵ گرم، زنجبیل، بسد، کهربا، مروارید، درونج، زر مباد و ابریشم سفته از هر کدام ۱۰ گرم، بهمن سرخ و بهمن سفید از هر کدام ۲۰ گرم، همه را نرم بسایید، بعد با مقداری عسل خمیر کنید. صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل فرمایید.

 

همچنین ببینید

ترک مشروبات الکلی

چگونه مشروبات الکلی را ترک کنیم؟!

چگونه مشروبات الکلی را ترک کنیم؟! ترک مشروبات الکلی برای اینکه بتوانید مصرف مشروبات الکلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *