معماری
خانه / درمان دیابت / بیماران مبتلا به بیماری قند از گیاه استویا استفاده کنند
گیاه استویا
گیاه استویا

بیماران مبتلا به بیماری قند از گیاه استویا استفاده کنند

 

 بیماران مبتلا به بیماری قند از گیاه استویا استفاده کنند 

در جنگ دوم جهانی که مواد غذائی به مقدار غیر کافی تولید می شد و اغلب مواد از جمله شکر جیره بندی شده بود در انگلستان این گیاه به عنوان نوعی جایگزین برای شکر در اراضی وسیعی کاشته میشد و از برگهای آن به جای شکر استفاده می کردند. پس از جنگ جهانی دوم مراکز تحقیقاتی کشاورزی ژاپن، تحقیقاتی را در مورد امکان توسعه کشتاین گیاه در ژاپن آغاز نمودند و از سال ۱۹۷۰ رسماً از طرف مقامات رسمی دولت ژاپان اعلامه شده است که از برگهای این گیاه به عنوان یا ماده شیرین طبیعی بدون هیچ عوارض جانبی می توان به جای شکر استفاده نمود و در ساخت حدود ۷۰ نوع خورالهای مختلفه شامل انواع نان شیرینی، بستنی، نوشابههای غیرالکلی، سقزهای جویدنی به صورت آدامس و غیره به کار میرود.

stevia

در حال حاضر در اغلب کشورها از جمله در پاراگوئه، برزیل، کره، تایلند و چین از برگهای این گیاه استفاده می شود. در امریکای شمالی در اغلب فروشگاههای مواد گیاهی داروئی به عنوان یا مادهٔ شیرین گیاهی به صورت مایع و پودر عرضه می شود و بی خطر بودن مصرف آن نیز مورد تأیید سازمان دارو و غذای امریکا(FDA) قرار گرفته است. این ماده شیرین گیاهی را به عنوان یا مادهٔ شیرین کنندهٔ گیاهی بدون عوارض جانبی می توان مصرف نمود در حالی که در عین شیرینی کالری ندارد و هدیه مهمی است برای تنظیم قند خون اشخاص مبتلا به بیماری قند و همچنین اشخاصی که زمینه مساعدی برایعفونتهای قارچی دارند. ضمن این که برای اشخاص چاقی نیز بهترین هدیه است که می توانند با استفاده از آن خورال شیرین بخورند بدون این که به وزن آنها اضافه شود.

مقدار کمی از پودریا مایع استویا برای شیرین کردن چای و قهوه و شیر و ماست و یا نوشابه های غیرالکلی کافی است. طعم آن خیلی شبیه سایر شیرینی هاست فقط پس از خوردن، کمی شبیه شیرینی شیرین بیان است. یک قاشق مرباخوری از پودرخشک برگهای آن برای شیرین کردن یا لیوان آب داغ کافی است. و چون مادهٔ استویوزید در محلولهای اسیدی و در محلول میوه های اسیدی باثبات است لذا از این خاصیت باثباتی مادهٔ استویوزید برای شیرین کردن عصارهٔ میوه های ترش و سرکه های میوه استفاده می شود. برای تهیه نشاسته ذرت را در کمی آب حل کرده و با کمی پودر برگهای خشک استویامخلوط و به سرکه میوه اضافه می نمایندس بسیار مطبوعی به دست میآید که روی بستنی ریخته و میخورند. و یا مقداری از محلول رقیق استویا به سرکه اضافه می کنند که سی مطبوعی برای سالاد حاصل میشود. برخی اشخاص از پودر خشک برگهای استویا و یا از محلول عصاره برگهای استویا به عنوان سس برای خورالهای گوجه فرنگی و یا خوراک های لوبیا و یا برای کباب مصرف می کنند که بسیار مطبوع است. با توجه به خاصیت عجیب شیرینی است که کالری ندارد.

همچنین ببینید

اهمیت پیشگیری از دیابت

برای پیشگیری از دیابت نکات زیر را رعایت کنید!

برای پیشگیری از دیابت نکات زیر را رعایت کنید!  قند خون و فشار خون را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *