معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / بیماری فلج چیست و چگونه درمان می شود؟
بیماری فلج
بیماری فلج

بیماری فلج چیست و چگونه درمان می شود؟

بیماری فلج چیست و چگونه درمان می شود؟

فلج در اثر ضربه

اگر فلج در اثر ضربه بوده و بلافاصله پس از وارد شدن ضربه به وجود آمده باشد لاعلاج است. اما اگر بعد از ضربه خوردگی به تدریج ایجاد شده باشد باید جاوشیر، فرفیون، مرمکی و جند بیداستر را به نسبت مساوی نرم بسایید، بعد با روغن گل و مقداری موم مخلوط و ضماد کنید.

صد گرم دانه های اسفند را نیمکوب کرده و ۴۸ ساعت (دو شبانه روز) در آب جوش بخیسانید، بعد در همان آب بجوشانید تا آبی که روی آن ریخته شده است به نصف برسد، سپس به اندازه  نصف آن مقدار آب، روغن کنجد اضافه کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید تا آب تمام شود و روغن بماند و آن روغن را روزی سه مرتبه بر محل فلج مالش دهید.

دارچین نرم شده را در روغن کنجد بریزید و بجوشانید یا آن را چند روز در مقابل آفتاب قرار داده و روزی سه مرتبه بر محل معیوب مالش دهید.

 فلج عصب صورت

ہرای درمان فلج عصب صورت باید جوز هندی، فلفل سیاه، بسبایج، تربد مجوف، هل قرابی، دارچین و زنجبیل از هر کدام ۱۰ گرم و آمله مقشر ۲۰ گرم، همه را نرم بسایید، بعد با ۲۵۰ گرم نبات ساییده شده و یا ۵۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را بخورید

تخم کتان، تخم شنبلیله و جوزهندی را نرمبسایید، بعد با پیه آب کرده مرغ وروغن زیتون و مغزحرام گاو مخلوط کنید و روزی سه مرتبه با آن پشت گردن و محل فلج را مالش دهید،

یک عدد جوزهندی کوچک را به طور دایم در دهان نگهدارید و آب دهان را بلع کنید و ۲/۵ گرم مرزنجوش و ۱ گرم سکبینج را بسایید، بعد با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و هر باریکی، دو قطره دربینی بچکانید

گل بابونه، آویشن شیرازی و پودینه را بجوشانید و با آب آن سر را بشویید، بعد با روغن بابونه یا روغن آویشن و یا روغن پودینه پشت سر، گردن، شقیقه، صورت و محل فلج را هر ۱ ساعت یک مرتبه مالش دهید و روغن گردو را روزی سه مرتبه در بینی بچکانید و لااقل به مدت ۷ روز این عمل را تکرار کنید.

روغن قسط یا روغن سداب یا روغن گردو را بر سر و گردن مالش دهید و فلفل سیاه را نرم بسایید و با یکی از همان روغن های نسخه ی قبلی مخلوط کنید و بر محل فلج ضماد کنید و مرتب میخک را در دهان قرار داده و بمکید و شربت عسل بنوشید و عضلات پشت گردن را گرم نگهدارید.

گل بنفشه را بپزید و جلوی سر ضماد کنید وماء الاصول را در سکنجبین یا گل قند عسلی حل کرده و روزی سه مرتبه، هر بار یک قاشق از آن را میل کنید.

روزی سه مرتبه ایارج فیقرا بخورید.

آویشن شیرازی، سدابه، عاقرقرها، دانه های اسفند، گل بابونه شیرازی، مرزنجوش و مغز ناخنک را به نسبت مساوی بجوشانید و با آب آن سر را بشویید و صورت را نیز با آب جوشانده خردل، آویشن و بابونه که با سرکه مخلوط شده باشد شستشو دهید.

اگیرترکی را مکرراً در دهان بگذارید و بمکید وسندروس را به صورت بخور به کار برید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *