معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / بیماری لوپوس و رابطه آن با مواد خوراکی
بیماری لوپوس
بیماری لوپوس

بیماری لوپوس و رابطه آن با مواد خوراکی

بیماری لوپوس و رابطه آن با مواد خوراکی

لوپوس یک بیماری التهابی ناشی از اختلال در سیستم دفاع طبیعی بدن است که با علائم مختلفی از جمله ضعف، خستگی مزمن، خارش که پوست را به رنگ قرمز روشن درمی آورد و همچنین احساس در دو ناراحتی در مفاصل، بروز می کند. رژیم غذائی مناسب ممکن است علائم آن را تخفیف دهد. مانند سایر ناراحتیهای التهابی در این ناراحتی نیز نوع چربی که خورده می شود عامل مؤثری است. به عنوان قاعده کلی توصیه این است که از خوردن چربی حیوانی و چربیهای گیاهی دارای اسید چرب اومگا-۶ مانند روغن ذرت و گلرنگ و آفتابگردان باید خودداری شود. این چربی ها التهاب را افزایش می دهند و باید ماهیهای چرب نظیر ماهی سالمون و ساردین که با التهاب مبارزه می کنند خورد. دریای آزمایش جدید در انگلیسکه در مورد ۲۷ بیمار مبتلا به لوپوس انجام شده نشان داده شده اشخاصی که در مدت ۳۴ هفته ازمایش از کپسول های روغن ماهی استفاده کردهاند ناراحتی انها کاهش یافته است. دکتر اندریوویل از دانشکده پزشکی دانشگاه آریزونا توصیه می کند که مبتلایان به لوپوس از ماهی ساردین که منبع سرشار روغن ماهی ساردین ” است سه بار در هفته استفاده دانشمندان توصیه می کنند افراد مبتلا به بیماری لوپوس خوردن سبزی های خانوادهگلومینوز بخصوص یونجه و جوانه یونجه را محدودو یاترک کنند. زیرا شواهدی در دست است که لوپوس ممکن است عکس العمل آنها باشد. در تحقیقاتی که در دانشگاه علوم بهداشتی در اورگان به مدت ۶ ماه انجام شده ملاحظه شده است میمونهای آزمایشگاهی کهدر رژیم غذائی آنها یونجه اضافه شده بود بیمار شدند و پس از بررسی معلوم شد بیماری آنها لوپوس است و همین که یونجه را از غذای آنها حذف کردند نسبتاً بهبود یافتند و پس از آن وقتی مجدداً به آنها یونجه دادند بیماری لوپوس آنها شدیداً عود کرد و حتی یکی از آنها مرد. در آزمایش دیگری دیده شد که خوردن جوانه های یونجه نیز همان اثر را دارد. طبق نظر محققان، عامل بیماریزا در یونجه یا اسیدآمینه است به نام کاناوانین”. زیرا وقتی فقط این اسیدآمینه را به تنهائی به غذای میمونها اضافه کردند علائم بیماری لوپوس در آنها بروز کرد. دانشمندان معتقدند که مسلماً این عکس العمل در انسان نیز وجود دارد. یا مرد پنجاه ساله که برای کاهش کلسترول از تخم یونجه استفاده می کرد پس از چندی دچار بیماریلوپوس شد و همین که خوردن یونجه را متوقف کرد علائم لوپوس رفع شد و بهبود یافت.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *