معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / بیماری هایتان را با اسفناج درمان کنید …
اسفناج
اسفناج

بیماری هایتان را با اسفناج درمان کنید …

بیماری هایتان را با اسفناج درمان کنید …

اسفناج چیست؟

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی اسفناج است .

گیاه اسفناج گیاهی است یکساله و دو ساله از خانواده غاز پایان، کوتاه، پربرگ که برگ آن کمی گوشتی، درشت، پهن، نرم و رنگ آن سبز است. این گیاه به طور کلی دو نوع است ، بهاره و پاییزه، نوع بهاره  آن را انگلیسی و نوع پاییزه آن را هلندی می نامند. این گیاه، بومی ایران می باشد و در روزگاران قدیم موقعی که اعراب به ایران حمله کردند تخم آن را به اروپا بردند.

 طبیعت برگ اسفناج

از طبیعت برگ اسفناج می توان گفت نه سرد است و نه گرم، بلکه معتدل است.

انواع ویتامین موجود در اسفناج 

ویتامین ۸۱۰۰A واحد بین المللی، ویتامین B – ویتامین C ۵۱ میلی گرم -ویتامین PP

 درمان گیاهی اسفناج

آن را بخورید. بادشکن، مقوی و نیروبخش است، عطش راتسکین میدهد، گلبول قرمز خون را زیاد می کند و کم خونی را برطرف میسازد، ضدسرطاناست، بواسیر را درمان میکند، تخلیه  مدفوع را آسان میسازد و دستگاه گوارش را پاکمیکند، بیماری پلاگر یا لکه  قرمز روی پوست را برطرف می سازد، ورم ملازیاورم لهات، ورم ریه و ورم روده کوچک را درمان میکند.عصاره  آن با شکر برای درمان یرقان، اشکال در ترشح ادرار و سوزش ادرار، درد کمر و سوزاندن اخلاط صفراوی مؤثر است.هیجده ساعت ابداً هیچ چیز نخورید، بعد دو کیلو اسفناج را بپزید و با فشار آب آن را بگیرید، سلف آن را نمک بپاشید و بخورید. جهت دفع کرم کدو مؤثر است.

هر روز آب تازه آن را بگیرید و با روغن بادام شیرین به اندازه  مساوی مخلوط کنید و به کودک بخورانید. باعث رشد او می شود.

یک مشت از تازه  آن را با یک مشت شاه تازه بکوبید، آب بگیرید و هر روز صبح ناشتا یک فنجان بنوشید. تب را کاهش میدهد، خستگی جسمی و عصبی را برطرف میکند و نیروی اراده راقوی می سازد.

اب خام یا پخته آن را در گلو قرقره کنید. درد گلو را تسکین میدهد.

تازه آن را بکوبید و ضماد کنید. سرسوزه و دمل را باز میکند، درد مفاصل را تسکین میدهد و ورم آن را فرو مینشاند.

آن را در روغن زیتون بپزید و ضماد کنید. سودا، انواع سوختگی و زخم بزرگ را درمان میکند.

پخته  آن را با سفیدآب مخلوط کرده و بر بدن بمالید. انواع جوش را برطرف می کند.

چه کسانی نباید اسفناج بخورند

کسانی که کبد حساسی یاورم معده یاورم روده دارند و کسانی که مبتلا به سنگ کلیه، سنگ مثانه، سنگ صفرا، تورم مفاصل یا رماتیسم هستند، باید از مصرف آن بپرهیزید.

خواص تخم اسفناج:

هر روز پنج تا ده گرم از آن را در یک فنجان دم کنید و بنوشید. خنک کننده است، درد ناحیه قلب و احشا را تسکین میدهد، ورم کبد و یرقان را درمان میکند، در مورد درمان یبوست معجزه می کند.

 

 

 

 

همچنین ببینید

درمان زخم های کهنه

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!!

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!! زخمهای کهنه، عفونت های مزمن پوست موم ۵ گرم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *