معماری
خانه / درمان دیابت / تأثیر ویتامین C و B بر درمان ومعالجهٔ دیابت
تأثیر ویتامین C و B بر درمان ومعالجهٔ دیابت
تأثیر ویتامین C و B بر درمان ومعالجهٔ دیابت

تأثیر ویتامین C و B بر درمان ومعالجهٔ دیابت

تأثیر ویتامین C و B  بر درمان ومعالجهٔ دیابت

تأثیر ویتامین C  بر درمان دیابت

میوه ها و سبزی هایی که دارای ویتامین C می باشند در تنظیم قند خون مؤثربوده و در معالجه وعدم ابتلا به این بیماری نقش بزرگی بازی میکنند. این ویتامین در نسترن کوهی، فلفل سبز، آب نارنج، آب لیمو و گوجه فرنگی به مقدار زیاد موجود است و نیز در بادام و سیب، زردآلو، موز، خربزه، انار، هلو، گلابی، جعفری، نخود، تره تیزک، دارابی، انبه، نارنگی پیدا می شود. قره قاتنیز دارای مقداری از این ویتامین می باشد. اگر می خواهید به بیماری قند مبتلانشوید خوردن این مواد را فراموش نکنید و نیز افراط را جایزندانید.

تأثیر ویتامین B در معالجهٔ دیابت

ویتامینهای B نیز در درمان دیابت مؤثرند که شرح این موضوع در بحث های مربوط به قانون سردی و گرمی مواد خوراکی توضیح داده ام. خوردن میوه و غلات و سبزی هایی که ویتامین های B دارند. برای انسان لازم بوده  و برای عدم ابتلا و درمان دیابت ضروری است.

 غلات مانند گندم ، جو ، سبوس گندم ، و برنج ، ذرت ، و ارزن ، مخصوصا سبوس آنها مخزن ویتامین های B می باشند. میوه جات و سبزی جات مانند پیاز، هویج، کاهو، کاسنی، اسفناج، کلم، سبیب ، گلابی، آلبالو، گیلاس، هلو، خرما، نارنج، دارابی، بادام، فندق، گردو، زردآلو و همچنین لبنیات مخصوصا ماست و پنیرطبیعی نه صنعتی دارای ویتامین Bبوده و برای عدم ابتلا به بیماری دیابت مفید می باشند.

  نکته:(تمام بذرها و تخم های گیاهی مخصوصاً تخم خیار وتخم خرفه دارای انسولین گیاهی هستند،  دانهٔ قره قات نیز دارای انسولین گیاهی است.)

همان گونه که قبلا اشاره کردیم؛ یکی از غدد بسیار مهم بدن «لوزالمعده» میباشد، این غده نیز مانند سایر غدد انسانی دارای دو نوع ترشح است: یکی ترشح داخلی و دیگری ترشح خارجی؛ ترشح خارجی این غده (تریپسین)، شیرهٔ معدی است و ترشح داخلی آن «انسولین» نام دارد و این ترشح اخیر است که قند بدن را منظم می سازد و کمبود آن مولد بیماری دیابت می باشد. وقتی ما گوشت میخوریم در اثر تحریکات، ترشح خارجی لوزالمعده زیاد می شود و قهراً ترشح داخلی آن کم میگردد. افراط در خوردن و تحریکات پی در پی و متوالی که گوشت خواران به پانکراس می دهند، نتیجه ای جز خراب شدن این عضو نداد بیماری قند در حیوانات مخصوصاً علف خواران وجود ندارد، چند نوبت عصارهٔ گوشت خام را در حلق یک گوسفند بریزید بعد مقدار قند خون او را اندازه بگیرید تا این حقیقت برای شما روشن و ثابت شود.

مبتلایان به دیابت همیشه گرسنه اند و هر چه میخورند سیر نمی شوند، دلیل این امر، زیاد شدن ترشح خارجی لوزالمعده است زیرا وقتی ترشح داخلی یعنی انسولین کاهش یافت، ناگزیر ترشح خارجی که عصبیر معده است زیاد می شود در طب مدرن از این اشتباهات زیاد است، بسیاری از جنایات را تحت عنوان «طبابت» انجام داده و بازهم تکرار میکنند، بیماران را از خوردن میوه ها و ریشه های شیرین که با داشتن قند، دارایانسولین گیاهی نیز می باشند، منع میکنند و آنها را به خوردن کباب که محرک لوزالمعده است تشویق می نمایند. در نتیجه، ترشح انسولین رو به کاهش رفته و این عنصر خشک میشود.

خوردن کباب یک اثر آنی و زودگذر دارد ولی بعداً عواقب شوم آن ظاهر میگردد. گوشت دارای مواد قندی نیست و کسی که گوشت میخورد چون قندی نخورده است مقدار قند خون و ادرارش کم می شود، ولی تحریکی که این غذای ضد حیاتی به لوزالمعده می دهد بیماری را تشدید می کند و به همین جهت است که درمان دیابت،صعب العلاج می شود و درمان به کندی صورت گرفته و نتیجهٔ مطلوبی حاصل نمی شود.بنابراین دیابت نتیجهٔ تحریکات بی موقع و زیاد مصرف گوشت است، خود می توانید علاج قطعی این بیماری را پیدا کنید. گوشت را از مبتلایان به دیابت به کلی قطع کنید و به آنها رژیمی بدهید که محتوی قند کم و سرشار از انسولین گیاهی باشد، به طور کلی ریشه ها از قبیل پیاز، پیازچه، سیر، موسیر، سیب زمینی ترشی، تره فرنگی، هویج، شلغم، ترب، دارای انسولین گیاهی هستند.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *