معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / تفاوت قند آبدار و زنده با قند مرده چیست؟
تفاوت قند آبدار و زنده با قند مرده چیست؟
تفاوت قند آبدار و زنده با قند مرده چیست؟

تفاوت قند آبدار و زنده با قند مرده چیست؟

تفاوت قند آبدار و زنده با قند مرده چیست؟

پروفسور جودیت راین در آزمایشی به یک گروه مورد مطالعه، آب خالص که با انواع شکرها شیرین شده بود، داد. آنهایی که آب شیرین شده با شکر میوه (فروکتوز) آشامیدند، خیلی کمتر غذاخوردند تا کسانی که آب یا مایع شیرین شده با شکر حاوی (ساکاروز) مصرف کردند. او و همکارانش متوجه شدند، کسانی که فروکتوز (قند میوه) مصرف کرده بودند در وعدهٔ غذای بعدی به طور متوسط ۴۷۹ کالری کمتر از افرادی که ساکاروز (قند مصنوعی) مصرف کرده بودند غذاخوردند؛ یعنی آنچه در یک وعده غذایی میخورید، معین می کند که در وعدهٔ بعدی چقدر باید مصرف کنید.

اگر از قند طبیعی (قند میوه ها و عسل) استفاده کنید جلوی چاقی و پرخوری شما را میگیرد؛ ولی اگر از قند مصنوعی (شیرینی مرده صنعتی که بدون آب است) استفاده کنید شما به خوراک بیشتری در غذای نوبت بعد نیاز دارید به علاوه به گفته دکتر ویلیام کاستلی ، سرپرست طبی مطالعات معروف فرامینگهام: «مادهٔ شگفت انگیزی در بسیاری از میوه ها یافت می شود که خطر بیماریهای قلبی و سکته قلبی را کاهش میدهد. مادهٔ مزبور از طریق جلوگیری از غلیظ شدن و خون گرفتگی سرخرگها، از قلب محافظت میکند».

دکتر «هاروی» میگوید: «در جریان تصفیه شکر، هر ذرهٔ حیاتی و غذایی موجود در شکر از آن گرفته میشود. تمام الیاف، ویتامین ها، املاح و هر چیز مفید دیگری از شکر بیرون کشیده میشود و تنها یک مادهٔ مهلک از آن باقی میماند». چرا مادهٔ مهلک ؟! زیرا شکر یک مادهٔ مردهٔ بدون آب و فاقد قدرت حیاتی است. وی میگوید:«شکر ماده ای است که باعث چاقی می شود؛ زیرا فقط کالری نامرغوب و هیدروکربورهای بیش از حد تهی به بدن میدهد که تبدیل به چربی می شوند و این عمل موجب پرخوری می شود تا مواد غذایی مورد نیاز به دست آید. طبق آزمایش دکتر جودیت راین موقعی که خوراکی پرشکر میخورید، بدن احتیاج به غذای اضافی دارد تا مواد غذائی مورد نیاز خود را تأمین کند که نتیجه اش افزایش وزن بدن است.

آنچه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین میبرد، مصرف صحیح میوه است. شکر و شیرینی در میوه ها دست نخورده اند و مواد مغذی مورد علاقه بدن را به آن می رسانند و همچنین میوه نیازهای الیاف بدن را تأمین میکند و سیرکننده است. در حالی که شکر تصفیه شده، فاقد الیاف است و حتی پس از خوردن مقدار زیادی از آن باز هم احساس گرسنگی خواهید داشت». «شکر تصفیه شده، به هر شکلی و ترتیبی که خورده شود با مایعات در بدن تخمیر می شود و تولید اسید استیک و اسید کربنیک و الکل می کند علت تخمیر شکر در بدن ، فعل و نفعالاتی است که در جریان تصفیه شکر انجام گرفته است

همچنین ببینید

اعتیاد به مواد مخدر

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ (قسمت دوم)

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ احتمال اعتیاد  در صورت مصرف مقدار کمی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *