معماری
خانه / بیماریهای چشم وگوش / تقویت بینایی با خوراکی
تقویت بینایی
تقویت بینایی

تقویت بینایی با خوراکی

تقویت بینایی با خوراکی 

اگر میل دارید قدرت بینایی خود را حفظ کنید و یاریحان، شاهدانه، شیر، خرمای خشک، نمک، سنبل الطیب، شش گوسفند و جوجه کباب کمتر استفاده کنید و از فعالیتهای جنسی، جماع در اول شب با شکم پر پرهیز شود. و برای تقویت بینایی از خوراکی های زیر بیشتر استفاده کنید. به، خرمای تازه، بادام، ماش، سیاه دانه با مغز گردو، قارچ، کندر، کاسنی، زردآلو، لوبیا، بامیه، شلغم، پیاز، کلم، عدس، گوشت پخته، آب هویج، گوجه فرنگی خام و خوراکی هایی که دارای ویتامین A هستند.

به عنوان درمان در سال چند مرتبه روی سر حنا بگذارید.

• سورمه ی بادام تلخ به چشم بکشید.

گاهی گیلاس را له کنید و پشت چشم ضماد کنید آب صاف کرده ی شاه تره را به چشم بکشید.

از برگهای شاه تره سورمه بسازید و آن سورمه را به چشم بکشید.

عناب را بجوشانید بعد آب آن را صاف کرده و درچشم بچکانید

زب انار شیرین و کهنه را با میل در چشم بکشید ولی قبلا باید معدہ پاک شدہ باشد،

چهل شب موقع خواب هر شب سه مثقال هلیله ی سیاه کوبیده بخورید.

آب ساقه ی رازیانه را بگیرید و خشک کنید و مانند سورمه در چشم بکشید.

پانزده تاسی گرم دانه های بادیان را نرم بکوبید و به مدت یک دقیقه بجوشانید، سپس ده دقیقه هم دم کنید بعد آب آن را صاف کرده و به طور نیمگرم چشم را با آن آب بشویید.

چهل روز، همه روزه چهار مثقال مغز تخم گل افتابگردان را به طور خام بخورید.

آب انار را در ظرف مسی سفید نکرده ریخته و بجوشانید تا قوام آید و گاهی یک قطره در چشم بچکانید

نحوه درست کردن داروی گیاهی برای تقویت بینایی

پوست هلیله ی زرد، هلیله ی سیاه، آمله ی مقشر، ریوند چینی، مصطکی رومی، جنبطیانای رومی، انیسون، مرمکی، کندر، سنا مکی، گل محمدی، فوفل، پوست هلیله ی کابلی، قرص کمر، مقل ازرقی، سازج هندی، ریشه ی اریسا، ریشه ی انجبار و زنیان از هر کدام ده گرم مخلوط کرده و بسیار نرم بسایید، بعد با ۲۵۰ گرم بویز بدون هسته مخلوط و باز هم بکوبید تا به صورت خمیر درآید و هر صبح، ظهر و شب هر مرتبه به اندازه ی یک پسته از آن میل شود

همچنین ببینید

بیماری های چشمی

توصیه هایی برای مبتلایان به بیماری های چشمی

توصیه هایی برای مبتلایان به بیماری های چشمی جهت درمان بیماری های چشمی چه کنیم  …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *