معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / تقویت معده با ساده ترین روش!!!
تقویت معده
تقویت معده

تقویت معده با ساده ترین روش!!!

تقویت معده با ساده ترین روش!!!

تقویت معده

برای تقویت معده باید از این خوراکی بیشتراستفاده کرد:

انار شیرین با هسته و پولپ و پرده های میانی آن، به شیرین و خام، بالنگ پخته، مربای بالنگ، گلابی، خرماخرک، مغز بادام بوداده، گریپ فروت، سیب درختی، انجیر، سنجد، مربای هویج، مربای بهار نارنج، شربت سیب یا کمپوت سیب، سکنجبین به لیمو یا شربت به لیمو، شربت به، هل، زعفران، جوز بویا، فلفل فرنگی، زردچوبه، ریحان، پنیر، موسیر، زیره ی سیاه، شوید، تخم گشنیز، خلال نارنج، کوبیده  خولنجان، مغز فندق، جویدن سقز، اگر میل دارید با مصرف دارو معده را تقویت کنید، آب دم کرده  رقیق شاه تره یا آب دم کرده  برگها کاسنی یا آب دمکرده  کاکوتی یا آب دمکرده  آویشن کوهی یا آب جوشانده  اکلیل کوهی یا آب دمکرده  برگ سوسنبر یا آب دمکرده ی گل رازک یا تخم کرفس کوبیده با شکر مخلوط شده را میل کنید.

  •  پانصد گرم شکوفه های خرمای نر را در یک لیتر آب بجوشانید تا آب آن به حدود نصف رسد، بعد آب آن را صاف و هم وزن آن شکر اضافه و قوام آورید. صبح، ظهر و شب، هر مرتبه دو قاشق غذاخوری از آن را میل ه هر بار ۵ قطره اسانس ترخون را روی یک حبه قند بچکانید و بخورید. به هر روز صبح، قبل از صبحانه یک کف دست پوست هلیله  زرد که با قند ساییده شده باشد را در دهان بریزید و بخورید.
  •  سی گرم ریشه ی کاسنی را با ۱۰ گرم بادآورد در یک لیتر آب جوش دم کنید و آب صاف کرده  ان را به مرور بنوشید.
  • ده گرم زنجبیل را در یک لیتر آب جوش دمکنید و گاه گاهی یک قاشق سوپخوری از آن را بنوشید.
  •  گاهی یک قطعه آهن که در کوره یا روی آتش تند سرخ شده باشد را در آب بیندازید و آن آب ار بنوشید
  • مقداری کرفس را بکوبید و در پارچه یا دستمالی تمیز بپیچید و داخل آب انگور یا شراب انگور بیندازید. تا خوب مواد آن مخلوط شود و آن را گه گاهی بنوشید.
  • هر روز ۱۰ گرم تخم بالنگ را بجوشانید و با آب آن شربت درست کنید و بنوشید.
  •  گل محمدی و افسنطین از هر کدام ۵ مثقال را مخلوط و در یک لیتر آب بپزید و آب آن را صاف، سپس با ۲۰۰ گرم شکر مخلوط و بجوشانید تا قوام آید. صبح، ظهرو شب هر مرتبه یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید 
  •  عود بلیسان و قرنفل از هر کدام ۱۰ گرم، تخم زردک و تخم شبت از هر کدام ۳۰ گرم همه را نرم بسایید و بعد با ۵۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید. به یک مرغ سیاه بزرگ پیر را بکشید و احشاء داخلی آن را خالی کرده و با میخک، زیره ی سیاه، هل، ریشه ی جوز، آلو، مغز گردو، مغز فندق، مغز بادام و یک استکان برنج، داخل آن را پر کنید و با سوزن و نخ بدوزید و خوب بپزید بعد گوشت و آب آن را در طول دو، سه روز میل کنید.
  •  اقاقیا، صندل سرخ و صندل سفید از هر کدام ۱۰ گرم، ریشه ی انجبار ۴۰ گرم همه را نرم بسایید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را در دهان بریزید و با آب بخورید.

تقویت معدههای سرد:

جهت تقویت معده های سرد از زنجبیل، دارو فلفل، خرماخرک، زعفران، هل، جوز بویا، فلفل فرنگی، زردچوبه، خولنجان استفاده کنید.

تقویت معده های گرم :

برای تقویت معده های گرم از آبلیمو، سماق، تمرهندی، ریحان، آب دم کرده  برگ کاسنی، عرق کاسنی، آب دمکرده  شاه تره یا عرق شاه تره استفاده کنید.

تقویت قوه ی ماسکه:

برای تقويت قوه ه  ماسکه که عامل نگهدارنده غذا در معده می باشد، باید نعناع و پرسیاوشی را به نسبت مساوی دم کنید و صبح، ظهر و شب، هربار کمی از آب آن را بنوشید.

تمیز کردن معده:

برای تمیز کردن معده از شیرین بیان، سکنجبین بزوری حار و آب جوشانده  اکلیلی کوهی استفاده کنید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *