معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / جادوی سیر و پیاز در کاهش قند خون بیماران دیابتی
کنترل قند خون با سیر و پیاز
کنترل قند خون با سیر و پیاز

جادوی سیر و پیاز در کاهش قند خون بیماران دیابتی

جادوی سیر و پیاز در کاهش قند خون بیماران دیابتی 

کنترل قند خون با سیر و پیاز:

پیاز و سیر برای کاهش قند خون بسیار مؤثر هستند. عقیده براین است که اصل فعال آن ها ترکیبات حاوی سولفور است، که به ترتیب آلیل پروپیل دی سولفاید (APDS) و آلیل دی سولفاید اکسید” (آلیسین) است، هرچند ترکیبات دیگری، مانند فلاونوییدها (رنگدانه ها) نیز ممکن است در این میان نقش داشته باشند.

he182

شواهد تجربی و کلینکی نشان میدهند که APDS، از طریق رقابت با انسولین (که آن نیز از دی سولفیدهاست)، روی محلل های غیرفعال کنندهٔ انسولین در کبد، که به افزایش انسولین آزاد منجر می شود، سطح گلوکز (قند) را پایین میآورد. تجویز APDS به میزان ۱۲۵ میلی گرم برای هریک کیلو از وزن بدن، به افراد ناشتاسبب پایین افتادن محسوس قند خون و افزایش انسولین سرم خونی می شود. مصرف آلیسین به مقدار ۱۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلو وزن بدن نیز تأثیر مشابهی را برجای می گذارد.

مصارف تنظیم (درجه بندی) شده عصارهٔ پیاز در مقادیری که بعضاً در رژیم غذایی یافت می شود، یعنی حدود بین ۳۰ تا ۲۱۰ گرم پیاز میزان قند خون بیمار را از طریق مصرف خوراکی آن، برپایهٔ شیوهٔ متکی بر میزان مصرف (یعنی هرچه مصرفبالاتر، میزان تأثیر بیشتر) تغییر می دهند. این تأثیر در هردو مورد مصرف عصارهٔ پیاز خام و یا پخته شده یکسان است.

آثار قلبی-عروقی مصرف سیرو پیاز، یعنی خاصیت پایین آورندهٔ کلسترول و فشارخون آنها. دلیل دیگری بر ضرورت مصرف آزاد سیرو پیاز توسط بیماران قندی است.

پیاز نیز یکی از قدیمی ‌ترین گیاهان زراعی است که از هزاران سال قبل به عنوان طعم ‌دهنده غذاها و همچنین دارو از آن استفاده می ‌شود.
‏ترکیبات فعال گوگردی مانند آلیل‌ پروپیل دی ‌سولفید موجود در پیاز و اکسیدآلیل دی‌ سولفید موجود در سیر نقش اصلی را در کاهش قندخون دارند.
پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین در خون می ‌شوند.
هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش می ‌یابد.
مصرف قرص ‌های سیر به میزان ۲۴۰۰ میلی‌ گرم در روز به مدت ۳ ماه، قند خون را مختصرا کاهش می ‌دهد.
پیاز حاوی گوگرد است كه به كاهش عفونت‌ها كمک شایانی می‌كند. همچنین حاوی ویتامین c، كلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است كه می‌تواند در رشد استخوان‌ها و سلامت آن‌ها نقش خوبی داشته باشد.
ماده‌ای به نام گلوكزین در پیاز وجود دارد كه خواصی شبیه انسولین دارد و می‌‍تواند در افراد دیابتی كمك بسیار خوبی در كاهش گلوكز خون یا قندخون داشته باشد. همچنین كاهش دهنده كلسترول و چربی‌های خون است. این كارشناس تغذیه گفت: پیاز حاوی آنتی اكسیدان‌های بسیار موثر و مفید بوده كه مهمترین آن‌ها مواد فنولی و پلی فنولی است كه خاصیت ضد میكروبی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارند و كمك بسیار موثری بر سیستم ایمنی بدن در از بین بردن مواد عفونت زا می‌کند. وی خاطرنشان كرد: این سبزی، همچنین حاوی مقدار كمی آنتی اكسیدان از نوع فلاونوئید مانند آنچه در چای سبز و سویا وجود دارد، می باشد كه می تواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال کند.

همچنین ببینید

جوش های چرکی

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟ جوش های چرکی یکی از بدترین و ناخوشایندترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *