معماری
خانه / درمان دیابت / جوانهٔ جو و دیابت!!
جوانهٔ جو
جوانهٔ جو

جوانهٔ جو و دیابت!!

جوانهٔ جو و دیابت!!

جوشاندهٔ جوانهٔ جو دارای این خاصیت است که مانع عفونت معده که نتیجهٔ لاشخوری است، واز رشد میکروب های حصبه، اسهال و وبا جلوگیری میکند و سایر میکروب های موذی معدی را می کشد و از همه بالاتر این که در جو سبز شده، «انسولین گیاهی» به مقدار زیاد وجود دارد که قند خون را پایین می آورد. خوردن ماء الشعیرطبیعی نه صنعتی و همچنین جو خیس کرده، معده و روده ها را پاک و ضد عفونی کرده و پیری را درمان می نماید و از ابتلا به دیابت جلوگیری کرده و این بیماری را درمانمیکند و بهترین دارو برای اسهال است، جورا سه روز در آب خیس کرده و این مایع را بنوشید. جودوسر به نام «یولاف» قوی تر عمل می کند. زیرا هم قند و هم تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش داده و تنظیم میکند و دارای انسولین گیاهی است. و برای رفعانسداد عروق قلبی بسیار مفید است.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *