معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / جویدنی ها گیاهی و میوه ای زایل کننده بو بد دهان
جویدنی ها گیاهی
جویدنی ها گیاهی

جویدنی ها گیاهی و میوه ای زایل کننده بو بد دهان

جویدنی ها گیاهی و میوه ای زایل کننده بو بد دهان

هلو

جویدن روزی  ۲ عدد هلو تازه و رسیده میتواند تا حد زیادی از بو دار شدن دهان جلوگیری کرده و موجب خوشبو شدن دهان نیز می گردد.

میوه انبه

میوه انبه  از جمله میوه هایی است که مصرف روزی1 یا ۲ عدد آن می تواند علاوه بر رفع نیازهای معدنی و ویتامینی بدنموجب خوشبو شدن دهان نیز گردد.

پسته و خولنجان

خوردن روزی 1 قاشق مربا خوری از مخلوط 4 قاشقمرباخوری پوره مغزپسته و1 قاشق مرباخوری پودر خولنجاناثر قابل توجھی در زابل کردن بوی بد دهان دارد۔

برگ اوکالیپتوس

چند عدد برگ تازه او کالیپتوس را شسته و آنرا خرد کنید. سپس داخل دهان گذاشته و آنرا چندین مرتبه همانند آدامس بجوید  و بعد آن را بیرون بریزید

 برگ اسفناج

خوردن روزی چند برگ اسفناج که کمی پودر میخکروی آن پاشیده باشند. اثر قابل توجهی دراز بین بردن بوی بد دهان دارد.

 برگ تمشک

چند عدد برگ تمشک تازه را پس از شستن در دهان گذاشته و همانند آدامس بجوید. بعد آن را بیرون بریزید و این عمل روزی 1مرتبه تکرار کنید

 برگ خشک چای

ا قاشق مرباخوری برگ خشک چای را پودر کرده و با1قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط نموده و داخل دهان بپاشید و مضمضه کنید

 مشک زمینی

پاشیدن روزی یک پنجم قاشق چایخوری (ا گرم) پودر مشک زمینی به داخل دهان و بیرون انداختن آن پس از چنددقیقه، موجب زایل شدن بوی بد دهان می گردد.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *