معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خاصیت نا گفته گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون

خاصیت نا گفته گوشت بوقلمون

 خاصیت نا گفته گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح بیشتر سروتونین کمک کرده و باعث سرحالی و آرامش در افراد دچار علائم افسردگی میشود. این اسید آمینه از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری کرده و به عملکرد کبد برای دفع سموم بدن کمک می کند. در پژوهشی، به پانزده خانمی که سابقهٔ ابتلا به افسردگی داشتند، دو نوع ترکیب غذایی داده شد. یک نوع آمینه بود. بعد از مصرف ترکیب بدون تریپتوفان، پس از مدتی دهنفر از خانم هایی که غذای بدون تریپتوفان مصرف کرده بودند،

دچار علائم افسردگی موقتی شدند. اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت بوقلمون به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند علائم بیماری ام اس را کاهش دهد؛ همچنین باعث بهبود خواب در مبتلایان به بی خوابی مزمن می شود. کمبود پروتئین در برنامهٔ غذایی مردان مسن، منجر به افزایش گلوبولین باند شده با هورمون جنسی و کاهش فعالیت هورمون تستوسترون می شود. کاهش اثر تستوسترون باعث کاهش عملکرد جنسی و تودهٔ عضلانی و گلبولهای قرمز خون می شود. این گوشت می تواند میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان در حد مطلوب نگه داشته و منجر به افزایش عملکرد جنسی و افزایش گلبولهای قرمز خون شده و از پوکی استخوان جلوگیری کند. بوقلمون ها به دلیل پاهای فعالی، در ناحیه ران ها دارای رگهای خونی فراوان هستند. این رگها حاوی هموگلوبین و آهن هستند

ماهیچه ران تیره تر باشد، مصرف آن برای کسانی که کمبود آهن دارند، مفیدتر است. بوقلمون فاقد اوره و اسیداوریک است. اسیداوریک یکی از عوامل اصلی سکته مغزی می باشد. طبق آزمایش های انجام شده، فسفر موجود در بوقلمون چهاربرابر فسفر میگو میباشد. لازم به توضیح است ٪۸۰ عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن، مربوط به حضور فسفر می باشد. در بوقلمون مقدار زیادی امگا۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورندهٔ کلسترول است و از مزمن شدن .A بیماری ها جلوگیری می کند. مقدار پتاسیم موجود در بوقلمون بیشتر از تمام گوشتهاست. پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانمها بسیار مؤثر بوده. همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است. همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد. کمبود پتاسیم می تواند سبب اسپاسم ماهیچه ها، انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی، رگ گرفتگی و تورم مفاصل شود. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیرنرمال مؤثر بوده است. گوشت بوقلمون اگر با قارچ و گوجه فرنگی خورده شود، خاصیت ضد سرطانی ان افزایش پیدا می کند. عنصر روی در گوشت بوقلمون به میزان مطلوبی وجود دارد. روی باعث رشد خردسالان می شود، ضد سرماخوردگی است، به ساختنDNA و هورمون مردانه در بدن کمک میکند و همچنین باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود. بوقلمون دارای مادهای به نام اکسیر جوانی میباشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به سرطانهای سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و ناراحتیهای اعصاب، اسیداوریک، اوره و چربی خون، جایگزینی گوشت بوقلمون با سایر گوشت های مصرفی خانواده توصیه می شود. توصیه ها میزان سدیم در گوشت بوقلمون ۳۳۵ میلی گرم در یک واحد گوشت (۳۳۰ گرم) است. به همین سبب خوردن گوشت بوقلمون به میزان .بسیار به بیماران قلبی پیشنهاد نمی شود گوشت بوقلمون دارای مادهای به نام پورین است و افرادی که از بیماری نقرس رنج میبرند، باید مصرف گوشت بوقلمون را محدود کنند. گوشت بوقلمون حاوی مقدار کمی اگزالات (OXalate) است، افرادی که دارای سنگ کلیهٔ اگزالاتی هستند، باید در مصرف گوشت بوقلمون احتیاط کنند.

همچنین ببینید

درمان انواع سرطان

سرطان چگونه درمان می شود؟ قسمت اول

سرطان چگونه درمان می شود؟ سرطان را بر حسب نوع آن می توان با روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *