معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خاصیت نا گفته گوشت بو قلمون
گوشت بو قلمون
گوشت بو قلمون

خاصیت نا گفته گوشت بو قلمون

خاصیت نا گفته گوشت بو قلمون 

ارزش غذایی انواع گوشت از نظر علوم جدیدی، مانند علم تغذیه براساس میزان پروتئین، چربی، املاح و مانند آن تعیین می شود؛ اما در علوم قدیم و طب سنتی علاوه بر این صفات، انواع گوشت براساس طبع هم تقسیمبندی می شوند. در این علوم سردی و گرمی گوشت مهم تر از پروتئین و چربی و… است. به این موضوع در شماره های بعدی پرداخته خواهد شد. در اینجا براساس نظر علوم جدید ارزش گوشت بوقلمون بررسی می شود. بوقلمون بزرگترین و سنگین وزن ترین پرنده اهلی خانگی است که نسل آن از نژاد قرقاولان است. بوقلمون دارای گوشت سفید در قسمت سینه (حدود ٪۶۵) و گوشت قرمز در ناحیه ران ها (٪۳۵) می باشد. گوشت هر یک از این قسمتها دارای مزهٔ متفاوتی هستند. گوشت سفید سینه و بالها، لذیذ و ازنظر مزه شبیه گوشت گوساله است. گوشت قرمز ران ها بسیار نرم و مزهای شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری دارد. بوقلمون اگر به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده شود، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود نخواهد داشت. گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژهای که دارد هنگام طبخ کمتر حجم خود را از دست میدهد. حجم گوشت باقی مانده پس از پخت، برای گوشت مرغ ٪۵۵ و گوشت قرمز ٪۶۰ و گوشت بوقلمون ٪۸۵ است. مقدار پروتئین موجود در گوشت بوقلمون (٪۲۸/۸۱) بیشتر از سایر گوشتهاست. این گوشت به دلیل داشتن پروتئین فراوان، حداقل چربی اشباع، سطح پایین کلسترول و نداشتن چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است. این گوشت منبع خوبی از نظر ویتامین های آA.B B12 ،B6،B3 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار میرود. یکی از ویژگیهای منحصر بهفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفیدمیزان ویتامین A و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدنبه ویژه در فصل سرما است. مصرف این گوشت به کودکان وسالمندان توصیه میشود. گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد. گوشت بدون پوست این پرنده، به طور طبیعی چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو دارد، به طوری که در هر صد گرم آن تنها یکگرم چربی موجود است. میتوان گفت تقریبا میزان زیادی از چربی بوقلمون در پوست آن وجود دارد. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری نسبت به گوشت سفید آن دارد؛ بنابراین افراد مبتلا به چربی خون بهتر است از گوشت سفید سینه این پرندهاستفاده کنند.

خاصیت نا گفته گوشت  بو قلمون  ادامه در  نسخه دوم

همچنین ببینید

آب

با آب معالجه شويد..!

با آب معالجه شويد..! آب آب یکی از مواد مایع و فراوان‌ترین مادهٔ مرکب بر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *