معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / خستگی را با دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی درمان کنید
دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی
دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی

خستگی را با دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی درمان کنید

خستگی را با  دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی درمان کنید

دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی

گیاهی پایا، با ساقه ای کوتاه و خزنده است. برگ های آن متقابل و باریک هستند. در نوک شاخه های آن گل های بنفش و یا قرمز رنگی به طور چتری و منفرد می رویند. میوه آن فندقه است. تمام اندام های گیاه معطر می باشد. این گیاه را در آسیا و اروپا روی تپه های کوچک آفتاب گیر، در گودال ها و چاله ها و در دامنه های البرز، دره لار، تبریز و آذربایجان می توان یافت. این گیاه طبی و همگانی که کف پوش زمردین جنگل های سرسبز شمالی ایران است

 قسمت مورد استفاده: شاخه بر گدار از قدیم به خاطر خواص دارویی آن جمع آوری می کرده اند.

طبیعت (مزاج): گرم و خشک

خواص درمانی دمنوش سو سنبر یا نعناع فلفلی

برای درمان سردرد، بی خوابی و اختلالات عصبی چند عدد برگ تازه سوسنبر را در یک فنجان آب جوش (پس از شستن) بی ندازید، یک ربع بماند سپس آن را صاف کنید و شیرین کنید و بنوشید روزی سه تا چهار فنجان از آن را به فاصله معین بنوشید. در صورت نبودن برگ تازه می توانید مقدار ۱۵ گرم از برگ های خشک آن را مصرف کنید (برگ های خشک را در داخل یک لیتر آب جوش قرار دهید).

۱- رفع ضعف جسمانی و سستی و خستگی

۲- مفرح و مقوی قلب، مغز

۳- مقوی معده و روده

4- تقویت کننده گلبول های سفید

۵- برطرف کننده عفونت ها

۶- ضد نفخ

درمان گیاهی مدر

۷- مدر

۸- ترشح ادرار

۹- زیاد کننده و بازکننده حیض

۱۰- تقویت کننده دستگاه عصبی

۱۱- ضد اسپاسم

۱۲- تسکین حمله های آسم

۱۳- بادشکن

۱۴- خردکننده سنگ مثانه

درمان گیاهی تسکین سرفه

۱۵- تسکین سرفه

۱۶- رفع تشنج دستگاه تنفسی

۱۷- بازکننده گرفتگی ها و انسداد مجاری

۱۸- درمان سکسکه

۱۹- درمان دل پیچه

۲۰- درمان درد رحم

نحوه آماده سازی و مصرف دمنوش سوسنبر

۱۲ گرم از برگ خشک آن را با یک لیتر آب جوشانده و یادم کرده و با مقداری عسل شیرین نموده و میل کنید.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *