معماری
شک کردن قارچ کومبوچا
شک کردن قارچ کومبوچا

خشک کردن قارچ کومبوچا

خشک کردن قارچ کومبوچا

  قارچ های خشک شده چنانچه بیش از حد خشک شوند و یا حرارت ببینند، دیگر تخمیر نخواهند شد، بهترین دما برای خشک کردن قارچ ۳۲ درجه سانتیگراد و در هوای آزاد است، حرارت بیشتر موجب مرگ قارچ می شود. نور مستقیم آفتاب و اجاقهای مایکروویو (ماکروفر) و تنور و… نیز قارچ را از بین میبرند، دستگاه هایی که برای خشک کردن میوه ها به کار می روند، نیز وسیله خوبی است.

تهیه کومبوچا با قارج خشک: برای تهیه کومبوچا با قارچ خشک، بهتر است برای شروع مقدار چای و شکر را افزایش دهید و آن را در مقدار کمتری آب بریزید. دو قاشق سرکه و یک لیوان شربت کومبوچا که از قبل در اختیار دارید به آن اضافه کنید. طی هفته اول دمای محیط را بین ۲۳ تا ۲۸ درجه سانتیگراد ثابت نگهدارید و این کشت را به مدت دو هفته ادامه دهید تا کاملاً ترش شود و برای کشت بعدی از قارچ بچه استفاده کنید و کار را طبق معمولی ادامه دهید.

اندازه های لازم برای کار با قارج خشک: ۱/۵ لیتر آب، یک لیوان شکر، یک قاشق غذا خوری چای و یا یک عدد چای کیسه (سبز یا سیاه)، ۲۰۰ سی سی شربت کومبوچا، نصف استکان سرکه سیب یا سرکه سفید و یک قارچ خشک شده کومبوچا. (قبل از استفاده از قارچ خشک آن را با سرکه بشویید.) به این نکات توجه کنید: توصیه می شود اگر یک ظرف کومبوچا تهیه کردید آن را به طور مداوم در طول روز ۲ تا ۳ فنجان مصرف کنید و حتی می توان به جای چای بعد از هر غذا یک فنجان نوشابه کومبوچا نوشید، کومبوچا را میتوان در تمام طول عمر مصرف کرد. کسانی که کومبوچا را به منظور شفای بیماری مصرف می کنند بهتر است آن را تا بهبودی کامل ادامه دهند.افراد مختلف (خرد و کلان، پیر و جوان، بیمار یا سالم) می توانند از کومبوچا استفاده کنند.

کومېوچا در مورد هيج بيمارى تاکنون منبع مصرف نداشته است. کومبوچارا میتوانید همه روزه در طول عمر مصرف کنید ولی اگر تصمیم گرفتید به طور دائم ان را مصرف کنید بهتر است هر چند ماه یک بار به مدت ۲۰ تا ۳۰ روز مصرف را قطع و بعد دوباره شروع کنید. نوشابه کومبوچا را در محل زندگی و در سایه و حتی الامکان در جای خنک نگهداری کنید. هرچه کومبوچا در جای تاریک تر نگهداری شود به لرد، ترش و خواص ان افزوده می شود ولی در یخچال به دلیل این که در حال خواب قرار میگیرد، تغییری نخواهد کرد و دیرتر از مکانهای دیگر ترش خواهد شد.

لذا بهتر است در یخچال نگهداری شود. کومبوچا را در یخچال ماهها می توان در ظروف سربسته نگهداری کرد. در این صورت خواص خود را حفظ خواهد کرد. حمل کومبوچا با وسیله نقلیه و در طول مسافرت بدون یخچال اشکال ندارد. هنگام مصرف کومبوچا محتوی ظرف را هم بزنید و در صورتی که لرد ایجاد شده باشد آن را صاف کرده و بنوشید. مصرف لرد آن نیز قابل استفاده است، حتی اگر لرد آن به صورت یک قطعه محکم درآمده نیز قابل استفاده می باشد. کومبوچا ممکن است گاز تولید کند و یا مانند سرکه ترش شود که در آن صورت نیز خواص آن تغییر نخواهد کرد، اما اگر دوست ندارید به ترشی آن افزوده شود آن را در یخچال نگهداری کنید. هر بار که کومبوچا تهیه می کنید ممکن است طعم یا رنگ آن با دفعات قبلی متفاوت باشد درآن صورت نیز تغییری در خواص آن رخ نداده و می توانید با اطمینان آن را مصرف کنید.

هربار که کومبوچا را پرورش می دهید قارچ شما یک قارچ جدید تولید می کند و شما می توانید آن را به دوستان خود هدیه دهید تا آنان نیز از خواص قارچ معجزه گر کومبوچا بهرهمند شوند. به نظر من هدیه قارچ کومبوچا یا لااقل نوشیدنی آن به یک دوست بهترین هدیه است  کارخانه های نوشابه سازی به جای نوشابه های مختلف زیان اور نوشابه کومبوچا بسازند و هموطنان خود را به مصرف نوشیدن کومبوچا که سرشار از خواص مختلف است آشنا ساخته و عادت دهند.

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *