معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / خواص انواع شربت های سنتی ایرانی
شربت های سنتی و ویژگی آن ها
شربت های سنتی و ویژگی آن ها

خواص انواع شربت های سنتی ایرانی

خواص انواع شربت های سنتی ایرانی

 

همه ی ما حتما خاطره خوش نوشیدن یک شربت گوارای سنتی مثل سنکجبین را در روزهای گرم تابستان داریم. بسیاری از ترکیبات این شربت های سنتی علاوه بر داشتن عطر و طعم مطلوب، دارای ترکیبات سلامت بخش فوق العاده ای همچون انواع آنتی اکسیدان ها می باشند. در این مطلب به معرفی عرق های گیاهی و پرکاربرد در شربت های ایرانی می پردازیم و سپس دستور تهیه چند نوع شربت حاوی عرق های گیاهی را ارائه می دهیم.a31411121964102a

 

خواص شربت عسل و بیدمشک و نعنا:

 

این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود
خوردن گلاب برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید است و همچنین تحریک کننده هورمون ها بوده و میل جنسی را افزایش می دهد و تاحدودی تنظیم کننده قاعدگی است و در ناراحتی هایی چون سوگواری ها غم زداست.

خواص شربت عسل و بیدمشک و گلاب:

این شربت معتدل است و باعث تقویت قلب و اعصاب می شود و خاصیت آرام بخشی دارد، ضد استرس و اضطراب، ضد تشویش است و باعث تقویت گوارش می شود

خواص شربت  عسل و گلاب:

این شربت با طبیعت معتدلش، تقویت کننده قلب و گوارش است و خاصیت خوشبو کنندگی دهان دارد

خواص  شربت عسل و بهارنارنج:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود تسکین دهنده اعصاب و تقویت کننده قلب شماست. آرامبخش است و موجب خواب راحت و کاهش اضطراب می شود

خواص شربت  عسل با خاکشیر:

این نوشیدنی با طبیعت گرم و تر خود در روزهای پرکار تابستان و یا مدتی بعد از افطار، بسیار خنک کننده است

خواص شربت لیموترش و عسل:

این شربت طبیعت معتدلی دارد. لیموترش تازه دارای ویتامین ث زیادی است و اگر افراد دارای کم خونی همراه غذاهای با پروتئین گیاهی خود مثل سویا و حبوبات و … از لیموترش تازه یا به عنوان نوشیدنی همراه غذا از این شربت استفاده کنند، در جذب بیشتر آهن غذا بسیار مفید خواهد بود.

خواص شربت  لیمو ترش و زعفران وعسل:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود، ضد افسردگی است و به عنوان تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، تقویت کننده عمومی و تقویت کننده امور جنسی کاربرد دارد

خواص  شربت سرکه انگبین:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود برای کبد و کلیه مفید است

طرز تهیه شربت های سنتی و ویژگی آن ها:

شربت ها را با حرارت بسیار ملایم آماده می کنیم و زمانی که کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.

شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد.

در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

هنگام میل کردن شربت آن را خنک و سرد بنوشید.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *