معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی….
انجبار
انجبار

خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی….

خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی….

انجبار 

اسامی عمومی دیگر: اثارف.cbcgf

نامهای علمی دیگر : (.Polygonum bistorta; B. officinials L.)

 نام خانواده: خانواده هفت بند (Polygonaceae).

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: ریزم، برگ.

مواد متشکله موثر: تانن، اسید گالیک، ویتامین C، نشاسته، قند، اسید سیلسیک. خواص درمانی: ریزم انجبار را به عنوان قابض، ضد اسهال خونی، مقوی، التیام دهندهٔ زخم ها، برطرف کنندهٔ خونریزیهای داخلی، ضد همو رئید و ضد التهاب مورد استفاده قرار میدهند

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: ریشه و برگ انجبار را در خونریزی های سینه، بواسیر و به عنوان معالج اسهالهای خونی مزمن و مقوی دستگاه گوارش و در استعمال خارجی به صورت غرغره در رفع زخم مخاط دهان، لثه و زخمهای دیگر مورد استفاده قرار می دهند.

مقدار و دستور مصرف: ریزم خشک شده به مقدار ۲-۱ گرم روزی سه مرتبه به صورت دم کرده در یک فنجان.hyy

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.

 

همچنین ببینید

درمان زخم های کهنه

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!!

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!! زخمهای کهنه، عفونت های مزمن پوست موم ۵ گرم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *