معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص زنجبیل (Zingiber officinale)از منظر طب سنتی
زنجبیل
زنجبیل

خواص زنجبیل (Zingiber officinale)از منظر طب سنتی

خواص زنجبیل (Zingiber officinale)از منظر طب سنتی

 زنجبیل (Zingiber officinale)

اسامی عمومی دیگر: زنحمل، راسن.

 نامهای علمی دیگر : (Zingiber officinale) 

نام خانواده: خانواده زنجبیل (Zingiberaceae)14

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده : ریزوم

مواد متشکله موثر: روغن فرار، رزین، نشاسته، موسیلاژ. بوی آن مربوط به روغن فرار است که محتوی تربنهای

خواص درمانی: زنجبیل را به عنوان داروی معطر کننده مواد غذایی به کار میبرند. افزون بر اینخاصیت صد تهوع و لستفراغ ، باد شکن ، محرک و ضد اسکوربوت قائل بوده و در استعمال خارجی به عنوان قرمز کنندهٔ پوست توصیه نموده اند.

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: دارو پزشکان سنتی آن را به عنوان بادشکن، مقوی معده، محرک قوهٔ باهو افزایندهٔ قوهٔ -حافظه موررد. استفاده قرار میدهند.

مقدار و دستور مصرف: ریزوم زنجبیل به مقدار ۱- ۰/۵ گرم. تنتور به مقدار ۱۰ – ۲ گرم.

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.15

همچنین ببینید

زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل خواص طبی زوفا( Hyssop) گرم و خشک سرفه و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *