معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص گیاه خردل سفید (Sinapis alba.Brassica alba)از منظر طب سنتی
خردل سفید
خردل سفید

خواص گیاه خردل سفید (Sinapis alba.Brassica alba)از منظر طب سنتی

خواص گیاه خردل سفید (Sinapis alba.Brassica alba)از منظر طب سنتی

خردل سفید (Sinapis alba:Brassica alba)

اسامی عمومی دیگر: خردل ابیض، کبر ابیض، حار.hk-n

نام های علمی دیگر : (Brassica alba:Hock, Sinapis alba) 

 نام خانواده: خانوادهٔ شب بو(Gruciferae)

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: دانه

مواد متشکله موثر: سنالین، موسیلاژ، روغن ثابت، آنزیم میروزین، لستین، سیناپین، سولفوسيانيد و أملاح معدنی.bni

خواص درمانی: محرک اعصاب، قی آور، مادر، بادشکن و ملین و در استعمال خارجی به شکل ضماد، مشمع و محلول مالیدنی به عنوان قرمز کننده و محرک، محرک دردهای روماتیسمی، دردهای مفصلی و غیره به کار میرود.

موارد استعمال در پزشکی سنتی ایران: دانه خردل سفید را به عنوان مدر در رفع خیز عمومی بدن، تبهای نوبه، نزله های مزمن و رفع یبوستهای مزمن و برای تهیهٔ چاشنی اغذیه و در استعمال خارجی در دردهای روماتیسمی توصیه نموده اند.

مقدار و دستور مصرف: به مقدار 4- ۲ گرم روزی سه بار به صورت خیسانده و به عنوان مسهل به مقدار ۱۵ گرم در یک فنجان.

عوارض جانبی و سمیت: مقدار زیاد آن سمی می باشد.

موارد عدم استعمال: خردل سفید را نباید در دوران حاملگی و شیردهی مصرف نمود.

 

همچنین ببینید

درمان میگرن

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!!

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!! میگرن، سردردهای مزمن، سردردهای عصبی، گریپ فصلی، سینوزیت بادرنجبویه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *