معماری
خانه / بیماریهای مخصوص زنان / خوردن چه غذاهایی در دوران حاملگی خطرناک است..؟!
تغذیه و حاملگی
تغذیه و حاملگی

خوردن چه غذاهایی در دوران حاملگی خطرناک است..؟!

خوردن چه غذاهایی در دوران حاملگی خطرناک است..؟!

 

 

خوردن نمک یددار باعث پیشگیری از نواقص مادرزادی می شود

ویتامین B6 از سقط جنین جلوگیری می کند خانم حامله سعی کنند از میوه و سبزی منجمد شده در برنامه غذایی خود استفاده نکنند چون فاقد .ویتامین B6 است وهم چنین غذا کنسرو شده

خانم حامله سعی کنند باقلا نخورند.

مصرف زیاد قهوه باعث سقط جنین و عفونت ادراری در حاملگی می شود.

جوانه گندم بهترین حفظ کننده جنین است خانم که سقط جنین می کنند بهتر است قبل از باردار شدن خود و همسرشان از جوانه گندم در برنامه غذایی خود استفاده کنند

خانم حامله از خوردن مالت جو خودداری کنند چون باعث سقط جنین می شود.

کمبود ویتامین B1 باعث اختلال در رشد زایمان می شود. خانم حامله سعی کنند بیشتر از نان سبوس دار و برنج سبوس دار استفاده کنند 

یکی از علل سقط جنین کمبود ویتامین E میباشد البته خانم باردار حتماً باید تحت نظر پزشک معالج استفاده کنند.

 

غذاهای مفید در حاملگی 

 

اگر دختر می خواهید یک ماه قبل از دوران بارداری عدس را در برنامه غذایی خود بگذارید و به خاطر داشته باشید شب ازخوردن عدس خودداری کنند

جهت زایمان آسان و رفع درد و ناراحتی پهلو بیمار را با روغن کرچک چرب نمایند.

خانم که سقط جنین می کنند بهتر است یک ماه قبل از باردارشدن هفته ای ۲ نوبت از لوبیا به عنوان ناهار استفاده کنند.

همچنین در دوران بارداری هفته ای یک بار ناهار خوراک لوبیا بخورند.

برای پاک کردن خون روی خانم ها بعد از زایمان و اخراج جفت زنان پس از زایمان لوبیا را در آب پخته سپس در آب آن بنشینند و مقدار کمی از آب لوبیا را شیرین نموده میل کنند.

همچنین ببینید

کج بودن رحم

راه درمان کج بودن رحم چیست؟؟

راه درمان کج بودن رحم چیست؟؟ بسیاری از بانوان و دوشیزگان سوال می کنند که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *