معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خوراک حلیم بادمجان در طب سنتی
خوراک حلیم بادمجان
خوراک حلیم بادمجان

خوراک حلیم بادمجان در طب سنتی

خوراک حلیم بادمجان در طب سنتی

موادّ لازم

مواذ لازم برای تهیه  «خوراک حلیم بادمجان (۱)» به شرح زیر است:

بادمجان مشکی قلمی 1 کیلو گرنم

لوبیا سفید 100 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر متوسط 4 حبه

 نعناع یا پونه  خشک ۱ قاشق مرباخوری بزرگ

گردو و پسته  چرخ کرده  750 گرم

 روغن زیتون  ۶ تا ۵ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران (در صورت تمایل)  به مقدار لازم

کشک ساییده به مقدار لازم 

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و از طول برش داده و به مدت  20دقیقه در آب نمک قرار می دهیم، سپس در صافی ریخته و می شوییم لوبیا سفیدرا که از شب قبل خیس کرده ایم نیز جداگانه می پزیم، به طوری که پس از پختن،آب آن کشیده شود آنگاه یک ردیف از بادمجان ها را در یک ظرف مناسب چیده وروی آن، سیر خرد شده و نعناع يا پونه می ریزیم و سپس پیاز خرد شده، نمک و زردچوبه را نیز به آن اضافه می کنیم این عمل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا بادمجان ها تمام شوند، سپس یک لیوان آب به غذا اضافه کرده و میگذاریم تا حرارت ملایم بپزد در انتها، روغن رابه í افزوده و اجازه می دهیم تا جا بیفتد

 حال لوبیا پخته شده را با کمی آب در مخلوط کن کاملاً مخلوط می کنیم تا به   صورت کرم در اید،  سپس ان را به لباد مجانها اضافه کرده و خوب ان را می کوبیم   تا یک نواخت شود غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری روغن زیتون  روی آن می ریزیم، سپس کشک ساییده را به آن اضافه کرده و روی آن گردو وپسته  چرخ شده می پاشیم .

 این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است

همچنین ببینید

آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست و روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *