معماری
خوراک حلیم بادمجان
خوراک حلیم بادمجان

خوراک حلیم بادمجان

خوراک حلیم بادمجان

مواد لازم

بادمجان رسیده قلمی1  کیلوگرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر تازه 4 حبه

گوجه فرنگی 1 عدد

گندم با پوست 100 گرم

جو پوست کنده 75 گرم

روغن مایع 8 قاشق غذا خوری

پونه خشک 1 قاشق غذا خوری

نعناع خشک2 قاشق غذا خوری

پودر گردو و پودر بادام  از هر کدام ۵۰ گرم

کشک ساییده  به مقدار لازم

نمک و فلفلی به مقدار لازم

زرد چوبه  ۱ قاشق چای خوری

زعفران   نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش داده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار می دهیم، سپس آنها را از آب نمک خارج کرده، شسته و در یک ظرف مناسب می چینیم و لابه لای آنها سیر و پیاز خرد شده به همراه مقداری نعناع و پونه ی خشک اضافه میکنیم (مقداری از مخلوط نعناع و پونه را برای تزیین نگه می داریم)، سپس گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب در مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و به همراه نمک و فلفل و سایر ادویه جات و 4 قاشق غذاخوری روغن به بادمجانها اضافه می کنیم و به آرامی می پزیم تا جا بیفتد، سپس آنها را کنار می گذاریم حال گندم و جو را جداگانه با ۲ لیوان آب در ظرف دیگری می پزیم، به طوری که بعد از پختن، آب آن کشیده شود پس از خنک شدن، آن را در کاملاً مخلوط می کنیم تا به صورت کرم درآید و آن را به بادمجان اضافه کرده و خوب می کوبیم تا یکنواخت شود، سپس ظرف را روی حرارت قرار داده و درب آن را برسی داریم و در حالی که آن را مرتب هم میزنیم، اجازه میدهیم تا غذا قوام یابد سپس غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و با مقداری کشک ساییده، زعفران و پودر گردو و بادام غذا را تزیین می کنیم

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *