معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خوراک میرزاقاسمی یک غذای گیلانی
طرز تهیه خوراک میرزا قاسمی
طرز تهیه خوراک میرزا قاسمی

خوراک میرزاقاسمی یک غذای گیلانی

خوراک میرزاقاسمی یک غذای گیلانی

خوراک میرزاقاسمی

موادّ لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خوراک میرزاقاسمی» به شرح زیر است:

بادمجان درشت ۳عدد 

گوجه فرنگی 1 گیلو گرم

سیر متوسط 7تا 8 حبه

روغن یک استکان

نمک  به مقدار لازم

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه خوراک میرزا قاسمی:

ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم  سپس آنها را سیخ کرده وروی آتش می گذاریم تا خوب کباب شوند پس از خنک شدن، پوست آنها را به طور کامل جدا می کنیم حال گوجه فرنگی ها را پوست کنده و به صورت ریز خرد میکنیم و آن را به همراه سیر رنده شده در یک ماهیتا به روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد، سپس حرارت را ملایم کرده و بادمجانها را ریز خرد کردهبه همراه نمک، فلفل و ادویه جات به گوجه فرنگی افزوده آن را خوب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا خوب پخته و آب اضافی آن تبخیر شود بعد از پختن، روغن را به غذا اضافه می کنیم پس از چند دقیقه غذا آماده می شود.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است

همچنین ببینید

مصرف ماهی در دوران بارداری

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟ بعضی از افراد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *