معماری
خوراک میگو
خوراک میگو

خوراک میگو

خوراک میگو

عموماً غذاهای دریایی از کیفیت و مزایای خوبی برخوردارند و ارزش غذایی انها بالا است. خداوند متعال در قران کریم دو بار می فرماید از غذاهای دریایی بهره مند شوید؛ البته باید توجه داشت که این غذاها سالم و تازه باشند! موادّ غذایی که در این نوع خوراک ها وجود دارند، نیازمندیهای بدن را مرتفع ساخته و نشاط و شادابی خاضی را به انسان میدهند. میگو یکی از این غذاهای بسیار لذیذ، خوشمزه و خوش خوراک، و یکی از بهترین نعمت های الاهی است.

امروزه دو نوع میگو وجود دارد: ۱ – میگوی دریایی ۲ – میگوی پرورشی.

میگوی دریایی صورتی رنگ است و یک روده در قسمت بالای بدن آن وجود دارد؛ در حالی که میگوی پرورشی خاکستری رنگ و تیره است و دو رودهدر بدن آن وجود دارد: یکی در قسمت پایین و دیگری در قسمت بالای بدن آن.

میگوی دریایی معمولاً خوشمزه تر از میگوی پرورشی است. در انتخاب و خرید میگو باید نهایت دقت انجام شود؛ زیرا اگر حتی یک عدد از میگوها خراب و فاسد باشد، بقیه میگوها نیز بدبو میکنند و دیگر به درد استفاده نمیخورند. به با میگو میتوان غذاهای خوشمزه و خوبی تهیه کرد و نیازمندیهای بدن را تأمین نمود. چون میگو از کلسترول بالایی برخوردار است، بهتر است آن را با مغز گردو و لیموترش تازه استفاده کرد تا خدای نا کرده مسأله ای برای مصرف کنندگان عزیز پیش نیاید. میگو را به چند روش میتوان تهیه کرد و مورد استفاده قرار داد:

۱ – به صورت خوراک، همراه با نان و سبزی و سالاد.

۲- به صورت خورشتی، همراه با انواع پلو و چلو،

۳- به صورت ترکیبی، با انواع پلو و چلو،

۶ – به صورت ته چین.

۵ – به صورت کباب.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه«خوراک میگوی دریایی» به شرح زیر است:

میگوی دریایی (صورتی رنگ) 1 کیلو گرم 

ادویه خصوص ماهی به مقدار لازم

پیاز درشت 1 عدد

سیر ۳ تا4 حبه

نمک به مقدار لازم

روغن مایع 4 تا ۵ قاشق سوپخوری

لیموترش ۵۰۰ گرم

زیتون سبز و سیاه از هر کدام ۵۰۰ گرم

جعفری پاک شده  ۱۰۰ گرم

مغز گردوی آسیاب شده ۵۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا میگوها را پوست کنده و سر آن را جدا کنید. پس از آن، با یکچاقوی تیز، قسمت بالای بدن آن را تا انتهای دم شکاف داده و روده ن راخارج کنید، سپس چند بار میگوها را شسته و در صافی قرار دهید تا آب آنها کشیده شود. آنگاه پیاز را خلال کرده و در کف ماهیتا به بریزید و بعد میگوها را نمک زده و سیر را ریز رنده کرده و با میگوها خوب مخلوط کنید و روی پیاز بریزید و به طور یک نواخت در ظرف پهن کنید. در آخر، ادویه  مخصوص ماهی را روی میگوها بپاشید و روغن را به آن اضافه کنید و در با ظرف را بگذارید و حرارت اجاق را تنظیم کرده و صبر کنید تا غذا آماده شود. بعد از آماده شدن، عطر غذا در فضای آشپزخانه پخش می شود که خبر از آماده شدن غذا می دهد. به هر شکلی که می خواهید آن را نوش جان کنید: همراه با نان و سبزیجات و سالاد، یا به صورت خورشی و یا همراه با انواع پلو و یا چلو

همچنین ببینید

خواص داروی سیب

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!!

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!! خواص داروی سیب سیب یک میوه قلیایی و تمیز کننده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *