معماری
خوراک نرگسی
خوراک نرگسی

خوراک نرگسی

خوراک نرگسی

مواد لازم

مواد لازم ہرای تهیه  خوراک نرگسی » به شرح زیر است:

اسفناج پاک شده  وشسته شده 1 کیلو گرم

پیاز متوسط 1 عدد 

روغن مایع یا روغن زیتون 4 تا 5 قاشق غذا خوری 

نمک به مقدار لازم

آب لیموترش به مقدار لازم

دراچین و زنجبیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهيّه

اسفناج را در یگ ظرف مناسب روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید  و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود، سپس پیاز را در ظرف جداگانه ای خلال ریز کرده و با ۲ قاشق روغن روی اجاق با حرارتی ملایم قرار دهید و درب ظرف را بگذارید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا پخته و آماده گردد. بعد از ان، اسفناج و ادویه جات را به پیاز افزوده و چند دقیقه صبر کنید تا غذا جا افتادهو اماده گردد غذا را در یک شرف مناسب کشیده و با لیمو ترش تازه آن را تزیین کنید 

این مقدار غذا برای  3 تا 4نفر کافی است.

همچنین ببینید

آلرژی در نوزادان

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟ بدون شک شیرگاو معمولترین ماده  غذایی آلرژی زاست. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *