معماری
خوراک کشک و بادمجان
خوراک کشک و بادمجان

خوراک کشک و بادمجان

خوراک کشک و بادمجان

مواذ لازم

مواد لازم برای تهیه  «خوراک کشک و بادمجان» به شرح زیر است:

بادمجان مشکی و قلمی  کیلوگرم

پیاز متوسط  ۱ عدد

 پونه یا نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم 

مواذ لازم برای تهیه  «کشک» به شرح زیر است:

کشک محلی ۲۰۰ گرم

مغز پسته آسیاب شده100 گرم 

سیر 1 حبه

پونه یا نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

بادمجان ها را پوست کنده و از طول، آنها را برش دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس در صافی ریخته و بشویید، پیاز را خلال کرده به همراه بادمجان ها و ۲ لیوان آب در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، سیر رنده شده را به همراه پونه یا نعناغ به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً بپزد. پس از پخته شدن روغن را به غذا افزوده و ۱۰ دقیقه درب ظرف را گذاشته تا غذا خوب جا بیفتد، آنگاه غذا را در یک ظرف مناسب بکشید. برای تزیین، ابتدا مقداری کشک ساییده و پس از آن، مقداری پسته  چرخ شده روی غذا بریزید

 این غذا فوق العاده خوشمزه است. توصیه میشود هفته ای یک بار آن را میل کنید تا دچار پوکی استخوان نشوید. بهتر است بعد از خوردن کشک بادمجان، چند عدد خرما نیز میل شود؛ زیرا خرما به خاطر داشتن ویتامین «D» باعثجذب کلسیم و فسفر موجود در غذا می شرد.

 طریقه  آماده کردن کشک بدین قرار است:

ابتدا کشک را خرد کرده وبا ۲ لیوان آب خیس کنید، به طوری که کشک ها کاملاً نرم شوند، سپس کشک رابه همراه یک حبه  سیر و یک قاشق مرباخوری پونه یا نعناع خشک درمخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خامه ای شکل درآید/

 

همچنین ببینید

شیر مادر

ترکیب شیر مادر چه چیز هایی است قسمت دوم

ترکیب شیر مادر چه چیز هایی است؟! ترکیب شیر مادر در هفته ها و ماه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *