معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / خوراک کله و پاچه بخورید,اما به اندازه!!!
خوراک کله و پاچه بخورید,اما به اندازه!!!
خوراک کله و پاچه بخورید,اما به اندازه!!!

خوراک کله و پاچه بخورید,اما به اندازه!!!

خوراک کله و پاچه بخورید,اما به اندازه!!!

خوراک کله و پاچه

tarze-tahiyeh-kale-pache

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خوراک کله و پاچه» به شرح زیر است:

پیاز درشت ۱ عدد

لیمو ترش تازه 500 گرم

نان سنگک گرم  و تازه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک کله پاجه:

قبل از تمیز کردن کله، شلنگ آب را به قسمت نای و مری آن وصل リ کرده و مجرا را با فشار زیاد شستشو دهید تا موادّ اضافی خارج شود، سپس آن خوب بشویید، و قبل از پختن، غده ی موی لای سم پاچه را خارج کنید. آنگاه آن را در یک ظرف مناسب بار بگذارید، بعد از جوش آمدن، کف آن را جمع کرده و پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنید. شعله  اجاق را روی حرارت ملایم تنظیم، و صبر کنید تا کاملاً بپزد. بهترین زمان پخت کله و پاچه از شیپ تا صبح و با حرارت ملایم است. بعد از پخته شدن، مغز ان را خارج کرده و ان را بکوبید و به آب کله و پاچه اضافه کنید. سپس استخوانهای اضافی و موادّ زائد آن را جدا کرده و کنار بگذارید و گوشت آن را بین افراد تقسیم کنید. بهتر است این غذا را با آب لیموترش تازه میل کنید. توصیه می شود این غذا را دیر به دیر میل کنید؛ زیرا کله به خاطر داشتن کلسترول زیاد، مناسب زندگی شهری نیست.

این مقدار غذا برای 4 تا ۵ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *