معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / خورشت چغاله بادام در طب سنتی
خورشت چغاله بادام
خورشت چغاله بادام

خورشت چغاله بادام در طب سنتی

خورشت چغاله بادام در طب سنتی

مواد لازم

گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم

چغاله ریز نیم کیلو

نعناع – جعفری  نيم کيلو

پیاز سرخ کرده یک عدد بزرگ

رو غن یک عدد بزرگ

آبغوره ۳ قاشق سوپخوری

نمک – فلفل – زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت را خرد کرده با پیاز سرخ شده کمی سر تفت داده و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم ۲-۳ لیوان آب را به گوشت اضافه کرده، هنگامی که گوشت نیم پز شد، دم چغاله را گرفته سپس نعناع و جعفری خرد کرده را کمی تفت داده به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم بجوشد هنگامی که تمام مواد آن پخت، کمی فلفل و نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *