معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خورش قورمه سبزی در طب سنتی
خورش قورمه سبزی
خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی در طب سنتی

خورش قورمه سبزی در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «خورش قورمه سبزی» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی کم چرب  ۷۵۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

لوبیا قرمز300 گرم 

مغزلیمو عمانی  ۵ قاشق غذاخوری

سبزی قورمه  ۱/۵ کیلوگرم

هل، دارچین، زردچوبه وزن ۲ قاشق مرباخوری

پیاز متوسط 1 عدد

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت را پاک کرده و خرد کنید و خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود. سپس قلم را از وسط شکسته با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد کف گوشت را گرفته و پیاز را خلال کرده و با کمی ادویه به گوشت اضافه کنید تا به آرامی بپزد. حال لوبیا را نیز پاک کرده و بشویید و همراه با چند لیوان آب در یک ظرف جداگانه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود. این امرموجب خوشمزه شدن غذا خواهد شد.در این حال گوشت نیز پخته است. اکنون سبزی را پاک کرده و شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. بعد از یک جوش خوردن، لوبیا را نیز به آن بیفزایید و حرارت اجاق را تنظیم کرده تا غذا خوب جا بیفتد. بعد از چند جوش خوردن و پختن سبزی، بقیه  ادویهجات و نمک و مغز لیمو عمانی را به غذا بیفزایید و به آرامی هم بزنید و صبر کنید تا غذا جا افتاده و اماده شود و بوی عطر ان در فضای اشپزخانه پخش شود و چربی آن نیز روی غذا بیاید. برای تسهیل در جا افتادن غذا، بهتر است در با ظرف را برداشته تا چربیها سریع تر رو بیایند. این غذا بسیار خوشی عطر و خوش طعم است و انسان از خوردن آن لذت می برد.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

همچنین ببینید

مصرف ماهی در دوران بارداری

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟ بعضی از افراد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *