معماری
خورش قیمه بادمجان
خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان

مواد لازم 

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان مانند مواد خورش قیمه است با این تفاوت که فقط عدد بادمجان قلمی به آن اضافه می شود.

طرز تهيّه

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت طولی برش داده و آنها را با  کمی آب و روغن نیز به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. حالبه مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار می دهیم، سپس از آب در می آوریم، و می شوییم و در یک ظرف مناسب می چینیم و بادمجان ها را به خورش قیمه که قبلا پخته و اماده کرده ایم اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد. در یک ظرف جداگانه، سیب زمینی را خلال نازک کرده با کمی آب و روغن می پزیم تا آب آن کاملاً کشیده شده و به روغن بیفتد و پخته شود. زمانی که خورش را در ظرف کشیدیم، سیب زمینی ها را روی آن می ریزیم.

 

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *