معماری
خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز

 خورش لوبیا سبز

مواذ لازم

مواذ لازم برای تهیه ی «خورشی لوبیا سبز» به شرح زیر است:

لوبیا سبز خرد شده  ۲۵۰ گرم

لټه . ۱۰۰ گرم

پیاز متوسط  عدد 

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر  ۲-حبه

قارچ  ۲۵۰ گرم خرد شده

روغن زيتون يا روغن کنجد 4 تا ۵ قاشق غذاخوری

آب غوره نصف استکان

 نمک و فلفل به مقدار لازم

دارچین و زیره و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

لپه را از شب قبل خیس می کنیم، سپس آب آن را خالی کرده و لپه ها را در قابلمه می ریزیم و کنار میگذاریم. لوبیا سبز را شسته و به اندازه ۳ سانتیمترخرد کرده و با ۲ لیوان آب جداگانه می پزیم تا آب آن کشیده شود. بعد آنها را به همراه پیاز خلال شده و ۱ لیوان آب به لپه اضافه می کنیم. سپس قارچ خرد شده را به آن می افزاییم. سیر و گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب در مخلوط کن مخلوط کرده و به خورش اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم تا جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کرده می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد. در حین پختن، روغن، نمک، فلفل، دارچین، زعفران و زیره ای را که از قبل آماده کرده ایم، به آن اضافه کرده و در انتها، به آن آبغوره اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش کاملاً جا افتاده و اماده شود

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *