معماری
خانه / درمان دیابت / دارچین، دارویی نیروزا و ضد دیابت!
دارچین
دارچین

دارچین، دارویی نیروزا و ضد دیابت!

دارچین، دارویی نیروزا و ضد دیابت!

دارچین

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی آن می پردازیم گیاه دارویی  دارچین  است ، درختی است به ارتفاع ۵ تا ۷ مترو همیشه سبز با برگهای تقریباً متقابل. بیضوی دراز، نوک تیز، کامل، بی کرک، گل های زرد رنگ متمایل به سفید داردتمام قسمت های این درخت بوی معطرو مطبوع دارچین استشمام می شود. قسمتمورد استفاده درخت دارچین، پوست خشکی شده درخت دارچین است. دارچین سیلان دارای آمیدون، موسیلاژ، تانن، یک ماده رنگی، اگزالات کلسیم، قند، مانیت. سینا مومین، اسانس و رزین است.

 اسانس دارچین که تنها قسمت مهم دارچین است، به مقدار یک درصد در پوه این درخت وجود دارد. قسمت اعظم این اسانس را آلدئید سینامیک (۶۵ تا ۷۵ درصد تشکیل می دهد. به علاوه دارای ۴ درصد از فنول ها، به ویژه اوژنول همراه با فلاندرن سافرول، فورفورول و غیره… است. پوست دارچین از جمله گیاهانی می باشد که معتقدند دارای اثرات ضد دیابتی است. دارچین از بروز دیابت نوع ۲ در افراد در معرض خطر، جلوگیری می کند. مصرف دارچین برای دیابت نوع ۲ که در دوران بلوغ در افراد ظاهر می شود، بسیار مؤثر است.

تازه ترین تحقیقات نشان می هد مبتلایان به دیابت می توانند با افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند. در این مطالعات بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی  خون شان تا ۳۰ درصد کاهش یافت. و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تأثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.

در مطالعهٔ پژوهشگران، ۶۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ روزانه ۱ و ۳ تا ۶ گرم دارچین با معادل آن آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف کردند. آرد گندم و دارچین به شکل کپسول استفاده می شد. میزان گلوکز و چربی و کلسترول تمام بیمارانی که دارچین مصرف کردند تا ۳۰ درصد کاهش یافت. اما هیچ گونه تغییری در کسانی که دارونما دریافت کردند مشاهده نشد. بنابراین برای افزایش فعالیت انسولین، ادویه جات را به غذا اضافه کنید.

 ذائقهٔ ما در تعیین نوع ادویه جات در غذایی ما نقش اصلی را دارد. مثلا دارچین برای شیرینی هایی مانند پای کدو حلوایی استفاده می کنیم. چنین ادویه جاتی عملاً خاصیت دارویی دارند و به ما کمک می کند که میزان قند لازم بدن را تنظیم کنیم. به نظر می رسد که دارچین میتواند فعالیت انسولین را افزایش دهد و حتی انسولین به مقدار کمی قدرت سوزانیدن قند شیر(گالاکتوز) را پیدا می کند. این ادویه، دسترسی سلول های چربی را به انسولین آسان تر می کند و تبدیل گلوکز به انرژی را چند برابر افزایش می دهد.

دارچین میتواند حساسیت انسولین را به طور قابل ملاحظه ای بهبود بخشد، یعنی این که بدن نیاز کمتری به هورمون انسولین برای کنترل سطح قند خون خواهد داشت. پس سعی کنید روی مواد غذایی که دوست دارید، دارچین بپاشید و صرف کنید. دانشمندان کشف کرده اند که ادویه جات گوناگون، انسولین را تحریک می کند، یعنی باعث می شوند بدن از قند خود به طور مؤثری استفاده کند و بنابراین نیاز به انسولین کمتری داشته باشد.

مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده بود که دارچین سوخت و ساز گلوکز را ۲۰ برابر می کند. نتایج پژوهشی برای موش های آزمایشگاهی نشان داد که ترکیبات بیولوژیکی دارچین باعث تقویت انسولین می شوند. تحقیقات قبلی نشان داده بود که دارچین ظاهراً به سلول های چربی در تشخیص و واکنش به انسولین کمک می کند.

دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد.

 

همچنین ببینید

ديابت

آب سرد با ديابت چه ارتباطی دارد؟؟

آب سرد با ديابت چه ارتباطی دارد؟؟ آب سرد و ديابت توصیه غلط آب درمانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *