معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / دانستنی هایی از مواد غذایی که بیماران سرطانی باید بدانند…!
دانستنی هایی از مواد غذایی که بیماران سرطانی باید استفاده کننددانستنی هایی از مواد غذایی که بیماران سرطانی باید استفاده کنند
دانستنی هایی از مواد غذایی که بیماران سرطانی باید استفاده کنند

دانستنی هایی از مواد غذایی که بیماران سرطانی باید بدانند…!

دانستنی هایی از  مواد غذایی که  بیماران سرطانی باید بدانند…!

بیماران سرطانی از چه مواد غذایی استفاده کنند 

۱. بیماران سرطانی هر نیم ساعت یک استکان آب جوش بنوشند،

۲. منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند.

۳. بیماران سرطانی نمک خیلی کم مصرف کنند.

4.نمک یددار از سرطان سینه و تیروئید پیشگیری می کند.

۵. ویتامین A ضد سرطان میباشد.

6. بیماران سرطانی اگر می توانند قبل از غذا سالادی که از ترکیب هویج،جعفری، پیازچه، گوجه فرنگی و روغن زیتون درست شده است.استفاده کنند

۷. کسانی که داروهای ضد سرطان مصرف می کنند نیاز بیشتری به ویتامین B2دارند خوب است که هر روز صبح به نسبت فعل و توانایی هضم از غذاهایی که حاوی ویتامین B2 میباشد استفاده کنند برای مثال هر روز صبح جوانه گندم با کمی فندق، پسته، تخمه آفتابگردان و چند عدد خرما و مقداری پودر نارگیل استفاده شود. ظهرها همراه غذا از سالاد کاهو و گل کلام استفاده گردد. عصرها کمی جگر یا قلوه میل کنند. ۲ روز در میان یک عدد قرص مخمر استفاده کنند.

۸. کمبود ویتامین B2 باعث افزایش رشد سرطان پوست میگردد.

۹. ویتامین B1 از سرطان جلوگیری میکند و بدن را در برابر سرطان مقاوم میسازد. این ویتامین در هسته زردآلو موجود است خوب است هنگام خوردن زردآلو هسته آن را شکسته و میل شود و یا بعد از غذا از هلو به عنوان دسر استفاده کنند و یادر تابستان از گیلاس ۱۰ صبح و ۵ عصر میل کنند و همراه غذا شوید بخورند.

۱۰. ویتامین ث اثرات مواد سرطان زا را خنثی و بدن را در مقابل عوامل سرطان زا تقویت می کند و بیماران سرطانی که تحت مداوا با اشعه یا شیمی درمانی هستند نباید در دوران مداوا از ویتامین ث استفاده کنند

۱۱. ارزن ضد سرطان است، تفت داده آرد نموده هر روز صبح یک قاشق چایخوری به مدت ۱ روز میل کنند سپس ۲ هفته استراحت کنند مجدداً ۱۶ روز میل کنند.

۱۲. کته برنج از خطر ابتلا به سرطان معده جلوگیری میکند.

طرز تهیه کته برنج: ابتدا شلتوک برنج را در مقدار آبی که برای کته نیاز داریم جوشانده سپس صاف نموده با آب آن کته را تهیه نموده این کته باعث می شود که از سرطان کولون، پستان و پروستات جلوگیری کند به خاطر داشته باشید که همیشه برنج را با پیاز خام میل کنید

۱۳. نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. کسانی که به اختلالات روده  هستند با احتیاط مصرف کنند.

14. سبوس گندم از سرطان سینه جلوگیری می کند.

همچنین ببینید

آمارهایی درباره سرطان های نوزادان و شیرخواران

آمارهایی درباره سرطان های نوزادان و شیرخواران

آمارهایی درباره سرطان های نوزادان و شیرخواران اوج میزان بروز سرطان سنین پایین، در نخستین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *