معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / درمان اسهال با گیاهان دارویی!!!!
اسهال
اسهال

درمان اسهال با گیاهان دارویی!!!!

درمان اسهال با گیاهان دارویی!!!!

درمان اسهال

علل اسهال متعدد است از آن جمله، علل غذایی، دارویی، عفونی، مسمومیت ها و تغییر آب و هوا یا به علت بیماری معده. در اثر مصرف گوشت و غذاهای مانده، فاسد و خراب، آشامیدن آبهای آلوده یا سبزیجات نشسته و آغشته به میکروب. همچنین اطفال نیز هنگام بیرون آمدن دندان هایشان دچار اسهال می گردند. در صورت وجود اسهال از محصولات گرفته شده از شیر (غیر از ماست)، غذاهای چربی دار، ادویهجات و سایر مواد متحرکت کننده که ممکن است. اسهال را بدتر کند باید دوری کرد و تا زمانی که بیمار به طور کامل بهبود نیافته از مصرف این خوراکی ها اجتناب کند. خوراکی هایی که ضد اسهال هستند و مصرف آن ها از اسهال جلوگیری می کنند به شرح زیر  می باشد

خرمای سبز و کال، خرما خرک، مغز بادام پوست کنده، زالزالک، عرق نعناع، سنجد، اب سیب درختی، آب هویج، آب لیموی تازه، چای پررنگ، سیر، خاکشیر خشک به صورت کفلمه و بدون آب، ماست شیرین کیسه انداخته شده، ماست شیرین و تازه با پونه، اشی ماش پوست کنده، کته برنج با ماست شیرین و تازه، کته برنج با ماش بو داده و ماست شیرین و تازه، آب زردک، آب هویج، نان ذرت، قهوه  غلیظ و تلخ، تخم مرغ آب پز سفت با نعناع، حریره با مغز بادام پوست کنده، نان با نعناع تازه، آب، دم کرده  نعناع و پونه، کوبیده هسته ها  انار، کوبیده  هسته   انگور، آش سماق، آب جوشانده  برگ اسفناج، نعناع خشک، پونه ی خشک، کشک، بو داده، فوفل، دارچین، جوز هندی، هیل قرابی، آب جوشانده جفت، پودر بلوط.

  • برای درمان اسهال باید گلنار فارسی، بلوط و فوفل از هر کدام ۱۰ گرم. تخم مورد و سیاه دانه از هر کدام ۲۰ گرم. خارخاسک و مغز ناخنک از هر کدام ۵۰ گرم همه را نیم کوب کرده و هر صبح و ظهر و شب هر مرتبه دو قاشق از آن را بجوشانید و آبش را صاف و شیرین کنید و بنوشید. ولی قبلاً صمغ عربی، کتیرا و دو برابر کتیرا نشاسته همه را نرم بکوبید و موقع نوشیدن آب را جوشانده، یک قاشق چای خوری از پودرها را در آن داخل کرده و پس از حل شدن بنوشید. (برای داخل کردن پودر، آن جوشانده باید کاملاً سرد شده باشد).
  •  هسته های انار بو داده، گل ارمنی، تباشیر هندی، صمغ عربی، کتیرا مفتولی، مستطاکی رومی، تخم مورد و بلوط را به نسبت مساوی نرم بسایید. صبح، ظهر و شب هر بار یک قاشق شربت خوری از آن را کفلمه کنید یا همراه با شربت انار میل کنید.
  •  تباشیر هندی و دو برابر آن تخم ترشک را با هم بسایید و صبح ناشتا هر بار یک قاشق شربت خوری از آن را با آب انار شیرین مخلوط و میل کنید.
  •  گلنار فارسی، مسطکی رومی، چای سفید، فوفلی، تباشیر هندی، پوست سبز پسته و بادیان را به نسبت مساوی نرم بسایید و هر صبح، ظهر و شب یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.
  •  چای سبز، چای سفید، چای معمولی وزنیان را به نسبت مساوی مخلوط کنید و بکوبید. هر صبح، ظهر و شب یک قاشق غذاخوری از ان را با مقداری ماست شیرین کیسه انداخته مخلوط کنید و بخورید.
  •  عفض  ۵ گرم، پوست انار خشک شده ۱۰ گرم هر دو را بسایید بعد با نصف لیوان سرکه  انگور، مخلوط بجوشانید تا کمی قوام گیرد. صبح، ظهر و شب هر بار یک قاشق از آن را میل فرمایید.
  • یک مشت برگ تازه ی توت فرنگی را در نیم لیتر آب بجوشانید و آب صاف کرده  آن را بنوشید.
  • پانزده گرم ریوند چینی را بسایید و با یک قاشق عسل در یک لیوان آب نیم گرم مخلوط و بنوشید و چند روز تکرار کنید.
  •  مقداری جفت، چای سبز، چای سفید و چای معمولی را با یک نخود زعفران بجوشانید و آب آن رابخورید.
  • نعناع را با پونه، جفت و علف ملخصه بجوشانید و مانند چای روزی سه بار و هر مرتبه یک لیوان بنوشید.
  •  صدوبیست گرم برگ یا پوست خشک درخت سیب و بیست گرم جفت را در یک لیتر آب بخیسانید بعد ۱۲ دقیقه بجوشانید سپس ۱۲ دقیقه هم دم کنید و آب آن را صاف و با عسل شیرین کرده، پس از هر وعده غذا یک فنجان بنوشید. هگل و برگ پونه را بجوشانید بعد آب آن را با نبات شیرین کنید و سه بار در روز بنوشید.
  •  سه گرم میوه ی بلوط خشک را مثل گرد بسایید و با یک قاشق عسل در یک لیوان اب حل کنید و بنوشید.
  •  تخم کتان نرم شده را بودهید و بخورید.
  •  یک مثقال صمغ عربی را با آب گرم مخلوط کنید و بخورید.
  • یک مشت پوست پیاز را ۱۰ دقیقه بجوشانید بعد با فشار شیره آن را بکشید و با شکر شیرین کنید و در روز چهار مرتبه هر بار یک قاشق غذاخوری بخورید.
  •  ۲۵ گرم برگ خشک مو و ۱۰ گرم جفت را در یک لیتر آب بجوشانید و آبش را بنوشید.
  • پوست سنگدان مرغ را بخشکانید، بعد نرم کنید و هر مرتبه یک قاشقی بخورید. ه دانه های خشخاش را بودهید و با پوست خشخاش و چند دانه نخودچی نرم بسایید و با نبات قائوتکنید و بخورید.
  •  نعناع خشک را با چای سفید به نسبت مساوی مثل چای دم کنید و بخورید.
  •  بارهنگ را بو داده و با تخم ریحان، دار فلفل و بهمن پیچ مساوی بجوشانید و آب آن را بخورید. به فاصله ی یک ساعت مقدار ۲۰ گرم گز خونسار را هم در آب جوش حل کنید و بخورید.

همچنین ببینید

جوش های چرکی

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟ جوش های چرکی یکی از بدترین و ناخوشایندترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *