معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / درمان سکسکه های طولانی با دمنوش نعناع
دمنوش نعناع
دمنوش نعناع

درمان سکسکه های طولانی با دمنوش نعناع

 درمان سکسکه های طولانی با دمنوش نعناع

دمنوش نعناع

انواع نعناع در کل، گیاهانی محکم هستند که ارتفاعشان گاه به یک متر می رسد. عموماً در باغچه ها کاشته می شود و همچنین به صورت خودرو در چمنزارها و جنگل ها می روید. ساقه اش چهارگوش و به رنگ سبز و یا مایل به بنفش است. برگ هایش متقابل سبز تیره و دندانه دار است. گل هایش صورتی، سفید یا ارغوانی است. گلها در تابستان تا اوایل پاییز باز می شوند. این گیاه بوی معطر و نافذی دارد.

قسمت های مورد استفاده: سرشاخه های گلدار و برگ ها.

طبیعت (مزاج): گرم و خشک

خواص و کاربرد درمانی دمنوش نعناع

  •  تحریک کننده میل جنسی و افزایش شهوت
  •  درمان سوءهاضمه
  •  درمان گرفتگی و اسپاسم عضلانی
  •  درمان و کاهش دردهای معده
  •  درمان سردردهای ناشی از فشار عصبی
  •  درمان تنش و خستگی
  • مسکن و درمان کننده درد و آرامش بخش
  •  درمان اسپاسم در دوره پریود و قاعده آور
  •  تحریک ترشحات معده
  •  ضد نفخ و بادشکن
  •  ضد تشنج
  • درمان گیاهی اسهال

  • درمان اسهال
  • تب بر
  •  درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
  • رقیق کننده خون، ضد غلظت خون
  •  ادرارآور
  • افزایش تعریق پوست
  •  درمان خونریزی بینی
  •  درمان تنگی نفس
  •  درمان سکسکه های طولانی

    درمان گیاهی بی اشتهایی

  • درمان بی اشتهایی
  • درمان تنبلی کیسه صفرا
  •  مسکن برای درد دندان
  •  کاهش کلسترول خون
  •  پالایش سموم از کبد
  •  ضدمیکروب و ضد ویروس
  • صفراآور و آنتی اسپاسمودیک
  • ضد زخم معده

    درمان گیاهی سرطان

  •  درمان سرطان
  •  روده ها را ضدعفونی کرده و بوی بد آن را از بین می برد
  •  کاهش و درمان بوی دهان
  • درمان کولیک(قولنج)
  • درمان تهوع
  • درمان حالت های افسردگی و خستگی جسمی و روحی
  • ضد رطوبت

    درمان گیاهی چربی خون

  •  ضد چربی خون
  •  تقویت کننده دستگاه ایمنی بدن
  •  محافظ قلب و عروق
  •  ضد آلرژی
  •  ضد ویروس تبخال
  •  ضد خارش را از بین می برد
  •  ضداکسیدان

    درمان گیاهی سرفه

  •  ضد سرفه
  • آلرژی زا
  •  بازکننده برونش ها
  • مقوی قلب
  • ضد کرم
  •  گشادکننده عروق

 

۱- نعناع از زمان های کهن و از عصر تمدن روم، یونان به عنوان یک گیاه معطر ادویه ای و اشتهاآور و دارویی شناخته شده بود و بقراط مکرر در اسناد و مدارک طبی خود از نعناع صحبت کرده است.

۲- برای درمان و کاهش کلسترول دمنوش نعناع را قبل از غذابنوشید

۳- مصرف مقدار زیاد اسانس نعنا سبب افزایش فشار خون بالا، استفراغ، تهوع و درد معده می شود.

4- مصرف زیاد نعناع در دوره شیردهی مادر باعث کاهش شیر می شود

 نحوه آماده سازی و مصرف دمنوش نعناع

روش اول: برگ نعناع خشک ۵ گرم، آب جوش یک لیوان مخلوط نموده دم نمایید و از این دم نوش در روز چند فنجان بنوشید.

روش دوم: ۱۰ گرم برگ نعناع تازه را همراه با یک فنجان آب جوش در یک قوری به مدت ۲۰ دقیقه دم کرده، سپس آن را صاف کنید و همراه با عسل می توانید روزی چند فنجان بنوشید.

مصرف دمنوش  نعناع برای بیماری های ویژه

۱- برای درمان اختلالات معده، سکسکه، تهوع و استفراغ درکودکان

دمنوش نعناع سبز شیرین شده با عسل مفید است.

۲- دمنوش به عنوان ضداسپاسم در موارد سوء هاضمه، قولنج، دردهای روده:

۲ گرم نعناع خشک را با حدود ۳۰ گرم آب جوشانده و دم کنید و سپس آن را صاف نموده با کمی عسل شیرین نمایید نوشیدن ۲فنجان از این دمنوش صبح و عصر بسیار مؤثر و شفابخش است.

۳- درمان بی خوابی با مصرف دمنوش نعناع:

حدود ۱۰ گرم برگ خشک را در یک فنجان آب جوش به مدت ۷ تا ۸ دقیقه دم کنید برای درمان بی خوابی اندکی گیاه زیر فون به نعناع بیفزایید.

 نظریه دانشمندان طب قدیم در مورد دمنوش نعناع

دیدگاه حکیم ابوعلی سینا: مزاج در دوم گرم و خشک است. و رطوبتی زائد همراه دارد. قوتی دارد که گرمی بخش و گیرنده و بازدارنده است، در میان سبزی های خوردنی گوهر نعناع از همه لطیف تر است، اگر افشره اش با سرکه خورند خونریزی شکم را قطع کند، نعناع را با قاوت ضماد کنند دمل های داخلی را علاج است. نعناع چون پونه گس مزه نیست و گدازندگی و گرمی و خشکی اش خارج از حد و آزار دهنده است. با آرد جو ضماد شود و بر پیشانی نهند سردرد را مداوا کند. با نعناع ماساژ زبان دهند زبری زبان از بین می رود.

افشره نعناع با عسل آب در گوش دردمند چکانند مسکن است. خون برآوردن و خونریزی را قطع کند. ضماد آن را بر پستان گذارند شیر منعقد شود و آماس پستان را فرو نشیند تقویت معده و گرم کردن معده با نعناع است. سکسکه را آرام کند، هاضم است و استفراغ خونی و بلغمی را بند آورد. نعناع و به ویژه شربت آن داروی یرقان است. نعناع کاشتنی که مرطوب است و بادزا، غریزه جنسی را تقویت می نماید و آوندهای منی را استحکام بخشد، کرم ها را می کشد. اگر قبل از جماع بردارند ضد بارداری است و اگر چند شاخه ای از آن با دانه انار تناول شود اسهال و استفراغ شدید را قطع کند.

دیدگاه پزشک و حکیم ایرانی محمدبن زکریای رازی: برای معده نافع است و جلوی استفراغ را می گیرد، نفخ کمی ایجاد می کند، شهوت را می افزاید، برای مزاج های سرد خوب نیست. جهت جبران کمی حرارت این سبزی و سایر سبزی ها باید بخوردن سرکه متوسل شد. اگر آن را در آبغوره و یا آب سیب و آب انار بریزند و آنها را خوشبو سازد و شخص از خوردن آنها احساس گرمی نمی کند. مگر آنکه زیاد بخورد و یا بدن استعداد التهاب داشته باشد.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *