معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / درمان میگرن عصبی و ده ها بیماری دیگر تنها با بادرنجبویه…
بادرنجبویه
بادرنجبویه

درمان میگرن عصبی و ده ها بیماری دیگر تنها با بادرنجبویه…

بادرنجبویه چیست ؟

گیاهی است پایا، پرشاخ و بال، اندکی کرکدار که در حاشیه جنگل  و علفزار و زمین  سایه دار می روید. در بسیاری مناطق به صورت خودرو می روید. اما همچنین درباغچه کاشته می شود. ساقه اش مستقیم است و بلندی آن به ۶۰ تا ۸۰ سانتیمتر می رسد، ساقه چهارگوش و پرشاخه است. برگهایش بیضوی، متقابل، اندکی دندانه دار، سبز تیره در بالا و روشن تر در پایین است. گل هایش ریزند و به صورت گرزن در انتها برگ فوقانی می روید. رنگ گل سفید و گاهی صورتی و به شکل شیپور است. بوی لیمویی خوشایند و نافذی از این گیاه به مشام میرسد. قسمت مورد استفاده: سرشاخه  گلدار و برگ.

درمان با بادرنجبویه

افزایش و تحریک ترشحات صفراوی

تنظیم و مداوای ناراحتی  معده

ضد نفخ

درمان افسردگی

تب بر

افزایش تعریق بدن

ضد ویروس تبخال

ضد باکتری

درمان اسپاسم و گرفتگی عضلات

تقویت عملکرد قلب روده

درمان تهوع، استفراغ و سرگیجه

آرام بخش و نشاط آور

درمان تشنج (و آرام کننده با اثر قاطع)

درمان تنگی نفسی، خوشبو کننده دهان

تسکین درد گوارشی

درمان میگرن عصبی

درمان بیخوابی

تقویت مغز ، کبد و حواس پنج گانه

درمان خستگی و کمک به افزایش انرژی

درمان بد خلقی ، اضطراب ،هیستری

درمان تپش قلب

درمان اختلالات دوره پریود

کاهش و درمان درد مفصلی

تقویت حافظه

طرز تهیه دمنوش بادرنجبویه

روش اول: بادرنجبویه را به مقدار یک قاشق مرباخوری برای هر فنجان آب تهیه نمایید. از این دمنوش می توانید ۲ تا ۳ فنجان در روز بنوشید.

روش دوم: یک قاشق غذاخوری برگ و گل بادرنجبویه را با یک فنجان آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده با مقداری عسل قبل از خواب جرعه جرعه بنوشید. از این دمنوش می توانید پس از هر وعده غذایی یک فنجان بنوشید

روش سوم: ۱۰ تا ۱۵ گرم برگ و گل بادرنجبویه را در یک لیتر آب جوش دم کنید و سپس به همراه عسل، یک فنجان از این دمنوش راپس از هر وعده غذا اصلی بنوشید.

نظریه پیرامون بادرنجبویه

دیدگاه حکیم ابوعلی سینا: در دوم گرم و خشک است. در علاج همه بیماری  بلغمی و سودایی مفید است. در خوشبو نمودن دهان بسیار مؤثر است. داروی گری سودایی است. بند آمده راه به دماغ را باز کند و بو گند دهان را بزداید، شادی آور، توانبخش قلب، علاج خفقاناست. کمک هضم است و داروی سکسکه می باشد.

صاحب اختیارات بدیعی آورده است که: خوردن آن مقوی دل و جگر و معده بود و جهت خفقان سودائی و خفقان که از بلغم سوخته بود بغایت نافع بود و آن را مفرح قلب المحزون خوانند.

حکیم مؤمن در تحفه آورده است: بادرنجبویه در دوم گرم و مقوی دل و دماغ و حواس و معده و جگر و مفرح و مفتح و ملطفا طعام غلیظ و هاضم و مورث ذکا و حفظ و جهت عسرالنفس و خفقان و غش و فواق و تحلیل سودا و امراض بلغمی و کابوس و محض و امراض ورکین و گرده و رفع سموم مطلقاً و سوداوی و سده دماغی نافع است.

 

 

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *