معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / درمان ناراحتی معده با دمنوش های گیاهی در طب سنتی
ناراحتی های معده
ناراحتی های معده

درمان ناراحتی معده با دمنوش های گیاهی در طب سنتی

درمان ناراحتی معده با دمنوش های گیاهی در طب سنتی

در ابتدا برای درک راحت تر و طبقه بندی ناراحتیهای شایع تر معده ، آنها را به 2 دسته تقسیم میکنیم:

1- ناراحتی های موقت معده 2- ناراحتی های مزمن معده

ناراحتی های موقت معده :

مثل نفخ موقت ،

یبوست موقت

دلپیچه موقت

و موارد دیگر که موقتی هستند معمولا بر اثر پرخوری ، خوردن بعد از سیر شدن ، خوردن خوراکیهای مخالف باهم و در مواردی هم مصرف خوراکیهای مسموم شکل میگیرند

ناراحتی های مزمن معده :

شامل ریفلاکس اسید معده ،

یبوست دائمی ،

نفخ دائمی ،

درد معده ،

زخم معده

و کلا تمام مشکلات معده که دائمی شده اند .

با توجه به اینکه مشکلات مزمن معده عوارض متنوعی در پی دارند و بیشتر سوالات مربوط به این نوع بیماریها است ادامه بحث را به ناراحتی های مزمن معده اختصاص می دهیم .

اصل بسیار مهم : هر بیماری یک علت اصلی دارد و تا وقتی آن علت اصلی برطرف نشود درمان کاملی صورت نمیپذیرد بنابراین اصل مهم در این موارد هم ابتدا به سراغ علت های این بیماری ها می رویم

برای بیماری های مزمن معده معمولا 2 منشاء اصلی وجود دارد : 1- بیماریهای با منشاء سودایی 2- بیماریهای با منشاء بلغمی

بیماریهای معده با منشاء سودایی : این نوع بیماریها معمولا بر اثر سودایی شدن معده و یا به عبارتی به علت اثر سوء خلط سودا در معده ایجاد می شوند نمونه های شایع تر که از عوارض این عامل هستند عبارتند از :

1- ریفلاکس اسید معده : در این عارضه اسید معده به مری وارد میشود و باز خود عامل ثانویه برای عوارض دیگری از قبیل موارد ذیل خواهد بود :

– زخم در محل اتصال معده و مری(در اثر ورم کردن مری ، بافت برون پوش آن دچار بافت مردگی می‌شود و به زخم منجر می شود )

تنگ شدن مری به صورت مقاوم که تورم مری آن را منجر می شود (تورم مری که از همان خود ریفلاکس ایجاد می شود

مری بارت ( تغییر بافت یا دگر بافتی مری انتهایی

آدنوکارسینوم مری ( ازانواع سرطان مری می‌باشد و بین ۵۰ تا ۸۰ درصد این نوع سرطان‌ها را شامل می شود

دمنوش جهت ناراحتی معده همراه با درد

نعناع ۲۰ گرم، بابونه ۱۰ گرم، بادرنجبویه ۱۰ گرم، انیسون ۵ گرم

طرز تهیه و مقدار مصرف: یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد و نرم شده باشد در یک لیوان اب جوش ریخته ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس ان را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *