معماری
خانه / اشنایی با داروهای شیمیایی / درمان کم خونی مهلک با مُخمر آب جو…!
مُخمر آب جو
مُخمر آب جو

درمان کم خونی مهلک با مُخمر آب جو…!

درمان کم خونی مهلک با مُخمر آب جو…!

 مُخمر آب جو چیست ؟

حتماً شما هم بارها اسم مخمر آب جو را شنیده‌اید: سلول‌ خشک و غیر فعال مخمر به نام ساکارومیس سرویزیا که برای ور آمدن خمیر نان و شیرینی به کار می‌رود.
علاوه بر این صدها سال است که از مخمر آب جو به عنوان مکمل غذایی استفاده می‌کنند.
همین ابتدا بگوییم که مخمر آب جو سرشار از املاح معدنی، اسید آمینه، پروتئین و انواع ویتامین‌ها به خصوص ویتامین‌ خانواده‌ B می‌باشد.
اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم این مخمر حاوی 14 ماده‌ معدنی، 17 ویتامین و تقریباً تمام اسید آمینه می‌باشد.

نام دیگر مُخمر آب جو

بکین پودر- بکین پادر – بکین پاودر- مخمر شیمیایی

تهیهمُخمر آب جو

خمیر تازه جو را با آب سرد می شویند، این شست وشو را کمی ادامه می دهند تا آبی که از شست وشو خمیر به دست می آید کاملاً صاف و زلال شود و آنچه که از خمیر باقی می ماند را گرفته و فشارمی دهند  تا باقیمانده  آب داخل آن کاملاً خارج شود، سپس آن را در گرما سی درجه سانتی گراد خشک می کنند؛ به این ترتیب مخمر خشک بابو مطبوع، طعم کمی تلخ و رنگ خاکستری روشن به دست می آید.

ترکیبات  مُخمر آب جو

در هر یک صد گرم خشک آن مواد زیر وجود دارد: آب ۵ درصد – پروتئین ۳۸ درصد – مواد چرب ۱ درصد – هیدرات  کربن ۳۸ درصد – خاکستر ۱ درصد – – کلسیم ۲۱۰ میلی گرم – فسفر ۱۷۵۳ میلی گرم – آهن ۱۷/۳ میلی گرم – سدیم ۱۲۱ میلی گرم – پتاسیم ۱۸۹۴ میلی گرم – تیامین ۱۵/۸ میلی گرم – رایبوفلاوین ۴/۲۸ میلی گرم – نیاسین ۳۷/۹ میلی گرم – انرژی ۲۸۳ کالری زیماز- انورتین – کاتالاز- هیدروژناز – پیسین – تر پیسین – فسفاتاز،

ویتامین ها: B3 – B2 – B1 – B – ب4 B – ب5 P.P-E-B7 -B6 – B در مخمر آب جو وجود دارد.

خواص مُخمر آب جو

آن را بخورید. جوش و کورک و گل مژه را مداوا می کند، بیماری قند، سل، سرطان و ناراحتی  که منشأ آنها کمبود ویتامین B در بدن باشد رl درمان می کند.

در روز دوبار هر مرتبه دو قاشق سوپ خوری مخمر تازه را با کمی شربت مخلوط کنید و بخورید. کم خونی مهلک را درمان می کند.

آن را با دو تا سه قاشق قهوه خوری مخمر کرده و تازه مخلوط در ۱۵۰ گرم آب جوشیده  سرد شده تنقیه کنید. ورم روده و ناراحتی  روده  را برطرف می کند.

هر روز صبح ناشتا و شب قبل از خواب هر بار یک قاشق چایخوری از آن را در یک لیوان آب حل کنید و بنوشید. سوزه  باز نشده را فرو می نشاند.

اشخاصی که مبتلا به ناراحتی مرتبط با Yeastهستند،به خصوص زن ها، باید در خوردن آن احتیاط کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *