معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / دمنوش زرشک و این همه درمان …..!!!!!!!!!!!
دمنوش زرشک
دمنوش زرشک

دمنوش زرشک و این همه درمان …..!!!!!!!!!!!

دمنوش زرشک و این همه درمان …..!!!!!!!!!!!

 دمنوش زرشک چیست ؟

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی آن می پردازیم گیاه دارویی دمنوش زرشک است . دمنوش زرشک زرشک درختچه  دائمی است که ساقه و شاخه  آن خاردار می باشد و ارتفاع آن به ۳ متر می رسد و شاخه  شکننده دارد که اگر پوست ساقه و شاخه آن کنده شود، زردرنگ می شود. برگ  آن بیضی شکل و نوک تیز با دندانه  ریزی که دارد به خار نازک و تیز منتهی می شود. گل زردرنگ است. میوه آن بیضی و قرمز خوشرنگ و ترش مزه است. قسمت  مورد استفاده آن، میوه، برگ، پوست ریشه، ساقه و گل آن مورد استفاده می باشد. گیاه زرشک در جنگل  اروپا و آسیا و ایران (شامل گیلان، مازندران، آذربایجان و خراسان) می روید.

درمان با دمنوش زرشک

درمان بیماری  کلیوی

درمان سنگ  ادراری (سنگ مثانه)

تحریک فعالیت معده و کبد

درمان و تصفیه خون و گردش خون

مسهل صفراو باعث افزایش حرکات انقباضی صفرا می شود (برطرف کننده درد کیسه صفرا)

درمان و کاهش عطش شدید

درمان یرقان

درمان تنبلی و خستگی کبد (تقویت کبد)

افزایش اشتها

درمان آسم

درمان نارسائی قلبی (ضد انسداد عروق)

درمان غلظت خون و تصلب شرائین

درمان فشار خون بالا

آرام بخش

درمان استفراغ

ضد میکروب، دارای خواص کشتن میکروب و آمیب

درمان اسهال خونی

درمان بواسیر

تسکین درد و التهاب مفصلی، روماتیسم

درمان عفونت گلو

درمان عفونت مجاری ادراری

درمان تشنج و صرع

درمان سرطان دهان

درمان تومور کبدی

معالجه ورم طحال

تنظیم قند خون و معالجه مرض قند(دیابت)

درمان جوش و آکنه

درمان مشکلات و محرک رحم

درمان عفونت  حاصل از قارچ کاندیدیا

درمان تب  عفونی

کاهش ضربان قلب (درمان تپش قلب)

درمان بزرگ شدن کبد

درمان اگزما، پسوریازیس

کاهش انسداد برونشی ریه

طرز تهیه  دمنوش زرشک

روش اول: نصف قاشق چایخوری، پوست زرشک را در یک قوری کوچک آب جوش ریخته و مدت ده تا پانزده دقیقه آن را بجوشانید حاصل را همراه با عسل ۳ نوبت در روز جرعه جرعه بنوشید.

روش دوم: ۲۰ تا ۲۵ گرم پوست ریشه  زرشک را در نیم لیتر آب سرد، ده تا پانزده دقیقه بگذارید خیس بخورد. سپس آن را روی آتش بگذارید تا به جوش اید بعد ان را صاف نموده همراه با عسل بعد از غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

روش سوم: ده گرم زرشک خشک را در هاون بکوبید و سپس در ظرفی ریخته و یک دسی لیتر آب روی آن بریزید و تا دو ساعت بخیسانید و بعد ظرف آن را روی آتش بگذارید تا به جوش آید ولی بیش از یک دقیقه نباید بجوشد. سپس از روی آتش بردارید و بگذارید خنک شود و هر روز سه تا چهار نوبت و هر بار نیم فنجان بنوشید.

روش چهارم: مقدار ۴۰ گرم زرشک را در یک لیتر آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه ان را دم کرده، سپس با عسل شیرین کنید و ۳ فنجان در روز، در فاصله بین وعده  غذایی جرعه جرعه بنوشید.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *