معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / دمنوش زنجبیل یک شفا بخش گیاهی….
زنجبیل
زنجبیل

دمنوش زنجبیل یک شفا بخش گیاهی….

نظر دانشمندان پیرامون زنجبیل

 حکیم ابو علی سینا: زنجبیل ملین و بادشکن است. اگر زنجبیل را با عسل مربا سازند عسل قسمتی از رطوبت آن را برمی چیند و مزاج آن خشک تر می شود، هوشی و حافظه را زیاد کند، رطوبت اطراف سر و گلو را می زداید، 

 محمد بن زکریای رازی : بدن را گرم می کند و سبب تسهیل هضم غذا می گردد.

 

طبیعت زنجبیل

خیلی گرم و خشک

 

درمان با زنجبیل

درمان سرماخوردگی در آنفولانزا و گریپ

دفع مواد سمی از بدن

تحریک عمل جریان و گردش خون

آرام کننده دستگاه گوارش

درمان خستگی، مقوی و انرژی زا درمان درد ناشی از گرفتگی عضلات والتهاب مفاصلی رومانیسم

درمان اختلالات تنفسی، التهاب نایژه ها، تنگی نفسی، سرفه  درمان سوء ها ضمه

دافع انگل خصوصاً برای کودکان

کاهش قند در بیماران دیابتی تقویت روده  و معده

افزایش اشتها

ضد باکتری و ضد عفونی کننده

ضد نفخ و بادشکن و دل پیچه

ضد رطوبت

آنتی بیوتیک طبیعی  ضد افسردگی

درمان تهوع و استفراغ (خصوصاً در سفر)

درمان تهوع صبحگاهی خانم

 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل

روش اول: یک قاشق چایخوری ریشه خشک این گیاه را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ده دقیقه دم بکشد. مقدار مصرف دمنوش یک فنجان قبل از هر وعده غذا می باشد.

روش دوم : نصف قاشق چایخوری همراه با یک فنجان شیر بعد از غذا میل شود.

روش سوم: یک قاشق چایخوری با مقداری عسل و آب گرم و به مقدار یک فنجان بعد از هر وعده غذا میل شود.

روشن چهارم: یک یا دو گرم زنجبیل را در سه لیوان آب جوش قوری ریخته و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و ان را دو سه استکان در روز با مقداری عسل بنوشید.

 

چه کسانی نباید زنجبیل بخورند 

مصرف زنجبیل در موارد ناراحتی کبدی، خصوصاً کبد ضعیف باید با احتیاط مورد مصرف قرار گیرد.

مصرف زنجبیل برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.

 

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *