معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / دمنوش های گرم برای رفع طبع سرد ماهی در طب سنتی
دمنوش گرم برای انواع ماهی
دمنوش گرم برای انواع ماهی

دمنوش های گرم برای رفع طبع سرد ماهی در طب سنتی

 دمنوش های گرم برای رفع طبع سردانواع  ماهی در طب سنتی 

همانطور که میدانید ماهی طبع سردی دارد و اگر مثل جنوبی ها تمایل ندارید از ادویه ها و سیر زیادی برای گرم شدن طبع ماهی استفاده نمایید بهتر است از یک دمنوش با طبع گرم بعد از صرف ماهی استفاده نمایید . این دمنوش به علت وجود دارچین و زنجبیل میتواند سردی ماهی را مهار کندو به علت داشتن لیمو ترش بوی ماهی را از دهانتان بزدایید.استفاده ازین دمنوش در روزهایی که غذاهایی با طبع سرد استفاده میکنید توصیه میشود.

دمنوش گرم برای انواع ماهی

k7ss5

دارچین: 3 تکه چوب

هل :4 عدد خرد شده

چای ترش: 1قاشق مربا خوری

برگ بو: 2عدد

به لیمو: 1 قاشق سوپ خوری

عناب:  5تا6 عدد خرد شده .

 

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *