معماری
خانه / درمان دیابت / دیابت را با نان های سبوس دار درمان کنید!!!
درمان دیابت
درمان دیابت

دیابت را با نان های سبوس دار درمان کنید!!!

دیابت را با نان های سبوس دار درمان کنید!!!

نان سنگک؛ بهترین نان برای دیابتی ها

ممنوعیت خاصی برای مصرف مواد غذایی طبیعی در بیماران مبتلا به دیابت وجود ندارد ولی این به این معنا نیست که بیماران هر قدر از هرچه می خواهند بخورند، بلکه باید مقادیر آن معین و محدود باشد. یک بیمار دیابتی به طور معمول باید ۵۰ تا ۶۰ درصد از کالری مورد نیاز بدن خود را از طریق کربوهیدرات ها تأمین کند که معمولاً از مواد نشاسته مانند نان، برنج و سیب زمینی هستند. این افراد می توانند حدود ۱۰ درصد از کربوهیدرات های مورد نیاز خود را نیز از طریق قندهای ساده تأمین کنند. به عنوان مثال اگر فردی روزانه به ۱۸۰۰ کالری انرژی نیاز داشته باشد، ۹۰۰ کالری آن را کربوهیدرات ها تشکیل می دهند و از این ۹۰۰ کالری، میتواند ۹۰ کالری را به قندهای ساده اختصاص دهد.

تغذیه و اصول آن به عنوان یک بحث تخصصی مطرح میشود. بنابراین در این موارد نیز بیمار به متخصصان تغذیه ارجاع داده میشود تا وی روش تأمین این میزان کالری را بین وعده های مختلف غذایی تقسیم کند ولی در این رژیم ها هم چنانچه غذاهای ارگانیک، سالم و طبیعی باشد، جز موارد خاص، هیچ گاه ممنوعیت مطلق غذایی وجود ندارد و فقط میزان مصرف مادهٔ غذایی برای بیمار محدود می شود.

یک نکته در اینجا وجود دارد و آن، توجه به عادات غذایی است. وقتی ما به یک بیمار دیابتی می گوییم که شما مثلاً می توانید مقدار کمی از شیرینی های ساده استفاده کنید، اغلب بیماران دچار افراط می شوند ورژیم های غذایی در نظر گرفته شده را رعایت نمی کنند. به همین دلیل، برخی پزشکان ترجیح می دهند به بیمار بگویند این ها را اصلاً نخور؛ بلکه او کم بخورد. ولی واقعیت این است که بیماران دیابتی هم می توانند این مواد را (البته در میزانی کم و محدود) مصرف کنند. قند میوه هایی مثل توت، خرما، قند میوه یا فروکتوز است و میتواند جایگزین قند معمولی شود ولی بیماران دیابتی باید در مورد مصرف این مواد هم دقت کنند و از حد متعادل خارج نشوند. میتوان هنگام نوشیدن دمنوشیها به جای قند از خرما استفاده کرد ولی اگر کسی عادت داشته باشد روزی چند لیوان دمنوش بنوشد و بخواهد در هر نوبت همراه با آن، دو خرما هم بخورد، مسلماً ۱۲ خرما در روز زیاد خواهد بود. در مورد مصرف خرما، توصیه ما معمولا ۳ تا ۵ عدد در روز است تا برای فرد، عوارضی به دنبال نداشته باشد. این میزان مصرف خرما یا مثلاً عسل اقاقیا که مقدار فروکتوز آن بیش از گلوکز است، در طی روز باید تقسیم شود تا میزان گلوکز خون ناگهان افزایش نیابد بلکه ورود آن تدریجی و مصرف آن در بدن نیز تدریجی باشد.

همچنین ببینید

ديابت

آب سرد با ديابت چه ارتباطی دارد؟؟

آب سرد با ديابت چه ارتباطی دارد؟؟ آب سرد و ديابت توصیه غلط آب درمانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *