معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / رابطه شکرو کبد در چیست؟
شکرو کبد
شکرو کبد

رابطه شکرو کبد در چیست؟

 رابطه شکرو کبد در چیست؟

«تمام غذاهای مسموم و شیمیایی، کبد را تحت فشار قرار می دهند».

کبد، بستر مناسبی برای رشد سلولهای سرطانی است. بسیاری از سلولهای سرطانی که ابتدا در اندام های دیگر ایجاد می شوند، خود را به کبد می رسانند و در آنجا رشد میکنند. رشد سلولهای سرطانی از خود کبد هم آغاز می شود؛ این یک مسألهٔ منطقی است، زیرا این کبد است که بار همه غذاهای مسموم کننده و مواد شیمیایی را که در طول عمر خویش میبلعد، تحمل میکند.

بیماری کبد به شکل های گوناگون ظاهر می شود و علتهای مختلفی دارد. بسیاری از اشخاص بیماری کبدی دارند، ولی علت آن بر پزشکان معلوم نیست آنها این بیماری ها را “ایدیوپاتیک” میگویند. هر نوع ماده شیمیایی دارویی یا غیرطبیعی و تصفیه ای که برای بدن مضر است، کبد را تحت فشار قرار میدهد. بسیاری از بیماری های کبد حاد یا گذرا هستند

الحمدلله کبد توانایی ترمیم و بازسازی فوق العاده دارد و معمولاً به طور کامل بهبود می یابد مگر در موارد حاد و خطرناک. رژیم غذایی پر از چربیهای اشباع شده و آسیب دیده، قندهای تصفیه شده، غذاهای کارخانه ای و صنعتی و غذاهای سرخ کردنی، کبد را دچار آسیب میکنند و اجازه نمی دهند کار خود را به خوبی انجام دهد. قندها و خصوصاً قندهای تصفیه شده (شکر سفید)، یکی از عوامل مهم اختلال در کار کبد است.

قندهای تصفیه شده به چربی هایی مانند کلسترول (به ویژه تریگلیسرید) تبدیل می شوند که درون سلولها انباشته می شوند و باعث می گردند که اندام هایی، مانند: کبد، قلب، کلیه ها، ماهیچه ها و رگها، پیه بگیرند و از وضع طبیعی خود خارج شوند یا به بخش های چربی گیر بدن، مانند: ران، باسن و شکم متصل می شوند تا در آنجا ذخیره یا انبار شوند؛ در نتیجه تری گلیسرید خون بالا رفته و خطر ابتلا به بیماریهای قلب و عروق افزایش مییابد. دکتر ساندرا کایوت پس از بیست سال تحقیق و مطالعه روی کبد میگوید: «از همه قندهای مصنوعی که در کولاهای رژیمی یا در برخی غذاهای بیماران دیابتی به کار میرود پرهیز کنید، زیرا کبد را مسموم میکند و موجب خستگی و کاهش بیش از حد قند خون میشود.

قند تصفیه شده و آرد بی سبوس، کار کبد را سنگین تر میکنند و معمولاً زمینه رشد بیش از حد باکتریها، و قارچ های مضر را در بدن فراهم میکنند. عسل طبیعی تصفیه نشده، حاوی آنتی بیوتیک طبیعی است که جلو رشد میکروب ها و قارچ ها را میگیرد. تفاوت عسل طبیعی و مربایی که با شکر تولید می شود وقتی آشکار می شود که هر دو را یک هفته در ظرف سرباز در گوشه ای بگذاریم، عسل سالم می ماند ولی مربا کپک میزند؛ در رودههای شما هم، چنین اتفاقات مشابهی می افتد».

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *