معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / رابطه مسالمت آمیز قارچ ها و جلبک ها
همزیستی مسالمت آمیز میان قارچ ها و جلبک ها
همزیستی مسالمت آمیز میان قارچ ها و جلبک ها

رابطه مسالمت آمیز قارچ ها و جلبک ها

رابطه مسالمت آمیز قارچ ها و جلبک ها

همزیستی مسالمت آمیز میان قارچ ها و جلبک ها

گلسنگها از قدیمی ترین اجزای غذایی و درمان بشر به شمار می امده و می ایند، این موجودات گیاهی حدود ۲۰۵ میلیون سال پیش روی زمین ظاهر شدند که شروع آن به صورت جلبک هایی بوده است که به فضای اقیانوس ها محدود می شده، وقتی به طرف زمین به حرکت در آمدند، رابطه ای بین خود به وجود آورده و به صورت واحدی که همان گلسنگ است در آمدند و تنها در این صورت قادر به ادامهٔ حیات اند. جلبک به قارچ، غذا و هیدرات کربن می رساند و قارچ آب و مواد معدنی لازم را برای جلبک تأمین می کند. بیش از ۱۹۰۰ نوع گلسنگ یافت می شود. یک دسته از گلسنگ ها مواد غذایی انسانی و دسته ای دیگر مواد غذایی جانوران را تأمین می کنند و بعضی از انواع آن ها نیز برای ترکیبات دارویی و درمانی به کار می روند، مثلاً از خزهٔ بلوط در صنعت عطرسازی استفاده می شود. گلسنگها نیروبخش اند و این موجودات به منزلهٔ فرستادهای از سوی خدا و از جهانی دیگر برای ما به شمار می آیند. گرچه از تنوع زیادی برخوردارند ولی جملگی دارای ساختمانی مشابه (اسید گلسنگ) هستند و این اسیدها اجزای جدا نشدنی گلسنگ ها هستند. زیرا برای زنده ماندن آنها ضروری اند و هر جا گلسنگ باشد حیات هم وجود دارد 

ماهیت حیات بخش کومبوچا

چای قارچ کومبوچا (نوشابهٔ کومبوچا) فقط یک نوشیدنی تولید شده از یک قارچ نیست بلکه موجودی است که از همزیستی جلبک و قارچ پدید آمده است. یک جلبک کومبوچای بالغ پوسته ای سخت و ژلاتین مانندی را تشکیل میدهد که به اندازهٔ محیط ظرفی است که در آن کشت داده می شود. دکتر مایکسنر، قارچ شناس معروف می نویسد که مهم ترین ترکیبات قارچ کومبوچا مخمرهای گرمسیری شیزوساکارومایس پومبه، ساکارومایکود لودویگی و پیشیا فرمنتنز هستند. و ظاهراً مهم ترین باکتری موجود در این همزیستی باکتری لزج سرکه به نام استوباکتر زیلینوم است که به پیدایش تودهٔ لزج سلولزی منجر می شود. این قسمتهای باکتریایی و قارچی در قارچ چای به وفور یافت می شوند و موجبات همزیستی را فراهم می آورند. دکتر هلموت گلز در کتابش (نوشیدنی سالم و دارویی طبیعی از سرزمین های خاور دور) نام ۵ باکتری فعال را ذکر می کند:

  • ستوباکترزیلینوم CetobacterXylinum
  • استوباکتر زیلینوید Acetobacter Xylinoides
  • گلوکونوباکتربلوکانیکم Gluconobacter Bluconicum
  • استوباکتر پاستوریانومAcetobacter Aceti

مخمرهای فعال نیز به این قرارند:

  • شیزوساکارومایسزپومبهSchizosaccharomyces Pombe
  • مخمرهای ناشی از اپیکولاتسYeasts Originating from Apiculatus
  • ساکارومایکودزلودویگیSaccharomycodes Ludwigii
  • پیشیا فرمنتنززPichia Fermentans
  • مایکودرماMycoderma
  • مخمرهای ناشی از تورولا Yeasts Originating From Torula

مخمرهایی که از راه تقسیم سلولی تکثیر می شوند بر عکس مخمرهای معمولی از راه تقسیم طبقاتی زیاد می شوند، شاید به همین دلیل است که مبتلایان به “کاندیداآلبیکانز” می توانند ازنوشیدن «کومبوچا» بهره مند شوند (گونترفرانگ).

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *