معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / رابطه گوشت ها و آنتی بیوتیک ها
گوشت ها و مواد آمیخته با آنتی بیوتیک ها
گوشت ها و مواد آمیخته با آنتی بیوتیک ها

رابطه گوشت ها و آنتی بیوتیک ها

رابطه گوشت ها  و آنتی بیوتیک ها

در سال ۱۹۴۹ دکتر توماس جیوکس” (دانشمند آمریکایی) که بر روی اعجاب انگیزترین داروی قرن اخیریعنی آنتی بیوتیک تتراسیکلین کار میکرد، به کشف بزرگی نایل آمد که شاید بتوان گفت شیوهٔ دامپروری را در غرب تغییر داد. در ابتدا هدف این محقق به دست آوردن مقدار قابل توجهی ویتامین B12 (که در آن زمان کمیاب بود) بود زیرا او فکر میکرد این ویتامین می تواند در رشد سریع و پرورش دام کمک مؤثری باشد آنها با مصرف باقیمانده تغلیظ شده مواد تولیدکننده آنتی بیوتیک در تغذیه مرغ مسأله را مورد آزمایش قرار دادند. حتی امروز که بیش از ۵۰ سال از این کشف بزرگ میگذرد افراد کمی به این مسأله مهم پی بردهاند که رشد حیوانات به علت مصرف ویتامین نبوده، بلکهآنتی بیوتیک نقش مهمی داشته است و هنوز هم کسی به نقش مؤثر آنتیبیوتیک در رشد دام و طیور پی نبرده است.

این مسأله سود سرشاری را نصیب دامداران و کشاورزان کرد اما خطر عظیمی برای انسانها و مصرف کنندگان دارد، زیرا مقدار بسیار کمی آنتی بیوتیک که از طریق این مواد به بدن میرسد، در بلندمدت عوارض جانبی قابل توجهی دارد، مشکلاتی از قبیل: یبوست، اسهال، حساسیت و ناراحتی هایی مثل نفخ و باد و از همه مهمتر نابودی باکتریهای مفید و طبیعی در رودی بزرگ.

مصرف آنتی بیوتیک باکتریهای مفیدی را که برای سلامت و هضم غذا به آن نیازمندیم نابود میکند و محیط روده ها را آماده پذیرایی از باکتریهای سخت و مقاوم میسازد؛ همچنین به کاندیداآلبیکنز» که یک نوع قارچ است، اجازهٔ فعالیت میدهد و باعث حساسیت غذایی میشود و سلامتی را به خطر می اندازد. از همه مهم تر، آنتی بیوتیکها فشار زیادی را جهت دفع سموم به کبد وارد میآورند که به آن باید توجه کرد

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *