معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / راه درمان کرامپ (گرفتگی عضلانی)، نفخ، بادگلو در طب سنتی چیست؟
راه درمان کرامپ (گرفتگی عضلانی)، نفخ، بادگلو در طب سنتی چیست؟
راه درمان کرامپ (گرفتگی عضلانی)، نفخ، بادگلو در طب سنتی چیست؟

راه درمان کرامپ (گرفتگی عضلانی)، نفخ، بادگلو در طب سنتی چیست؟

راه درمان کرامپ (گرفتگی عضلانی)، نفخ، بادگلو در طب سنتی چیست؟

علل نفخ متناوب و افزایش گاز روده ها:

1-افزایش تولید گاز:

میزان گاز تولید شده توسط باکتریهای روده بزرگ در افراد مختلف متفاوت است.

سوء هضم و سوءجذب غذا در روده کوچک باعث میگردد تا غذای هضم نشده بیشتری به قولون (روده بزرگ) وارد گردد. هرقدر میزان غذای هضم نشده در اختیار باکتریهای روده برگ باشد گاز بیشتری نیز تولید خواهد شد. (مثل نارسایی لوزالمعده و یا اختلال عدم تحمل لاکتوز)

رشد مفرط و انتشار باکتریهای روده بزرگ به روده کوچک. با آنکه باکتریها منحصرا در روده بزرگ مستقرهستند، اما گاهی اوقات باکتریها به روده کوچک راه می یابند. بنابراین غذا قبل از هضم و جذب توسط باکتریها مصرف گردیده و تولید گاز افزایش می یابد.

2-انسداد فیزیکی:

میتواند در هر نقطه از مسیر مجاری گوارش ایجاد شود.انسداد ممکن است دائم و یا موقت باشد، مثل تنگی باب المعده.

3-انسداد کارکردی:

به علت عملکرد ضعیف عضلات معده و روده (که محتویات معده و روده را به جلو میراند) ایجاد میگردد. هنگامی که این عضلات بدرستی عمل نمی کنند، محتویات روده ای تجمع یافته و باعث ورم و نفخ شکم میگردد. چربی ها نیز میتوانند باعث کندی حرکات روده ای و تخلیه معده گردد.

4-حساسیت مفرط روده ای:

برخی افراد به افزایش اندک گاز روده ها نیز حساس بوده و احساس نفخ و ورم معده میکنند.

5-مصرف برخی آنتی بیوتیکها و مسهل ها نیز ایجاد نفخ و گاز روده ای میکنند.

 گاز روده ها نشانه فعالیت طبیعی روده ها میباشد. احتباس گاز روده نیز خطرناک نیست اما میتواند باعث یبوست گردد.

تمام گاز موجود در مجاری گوارش از طریق مقعد خارج نمی گردند. برخی از طریق انتشار به خون راه یافته و از طریق ریه ها مجددا به هوا بازمیگردند. برخی از گازها نیز در داخل مدفوع به دام افتاده و همراه با مدفوع دفع میگردند.

هنگامی که شما گاز روده را محبوس کرده و آن را خارج نمیسازید، در طی شب که عضلات بدن شل میشود گاز روده ها نیز بطور خودکار آزاد میگردند.

راه درمان کرامپ,نفخ,بادگلو

انواع تشکیل دهنده: انیسون، رازیانه، تخم گشنیز، زیره ( به نسبت مساوی)

 روش آماده سازی و مقدار مصرف دمنوش

یک قاشق مرباخوری از مخلوط فوق را در یک قوری چینی کوچک ریخته و یک لیوان، آب جوش اضافه کنید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم کرده سپس صاف کرده و بعد از هر وعده غذا یک فنجان به آرامی بنوشید.

 

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *